Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ta nowa sweet katarinka :D

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Pytango mam.

Jednak proszę o wypowiedź osób, które mają pojęcie i zrobili w ten sposób co ja.

Czy jeśli dam znajomemu RP to dostane Katarine łącznie ze skórką? Bo na nowym koncie nie mam katariny.

może tak :

Czy jak dam to RP to dostane katarine i skórkę?

OSOBY KTÓRE MAJĄ POJĘCIE O TYM NIECH SIĘ WYPOWIEDZĄ, NIE NERDY, KTÓRE CHCĄ NABIĆ POSTA >.>

Arcymistrz
Opublikowano

I tak się znacie koxy.

Przeczytalibyście to byście wiedzieli, że za podarowanie komuś RP (przyjacielowi) dostaje się skina :)

Czekam na mądre wypowiedzi.

Opublikowano

Jezeli mowisz tak jak jest ze sie dostaje skina to automatycznie musisz dostac postac jak to jest z cala reszta dostajesz skina janny dostajesz janne etc

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

I tak się znacie koxy.

Przeczytalibyście to byście wiedzieli, że za podarowanie komuś RP (przyjacielowi) dostaje się skina :)

Czekam na mądre wypowiedzi.

BULSHIT !

gdzie niby tak masz napisane ? xD

• Ikona Wieńca Dorana: zdobądź ją dzięki ukończeniu wesołej, pięcioosobowej, umówionej walki na Fields of Justice
  • Ikona Ostrzy w Skarpecie: jeśli kupicie RP jako prezent dla znajomego, dostaniecie od nas skarpetę pełną ostrzy
  • Ikona Ozdobionej Wieży: kupcie bohatera jako prezent dla znajomego, a dane wam będzie uściskać tę wieżę
  • Ikona Urfa Renifera: ten czerwononosy manat będzie ciągnął wasze sanie, jeśli kupicie skórkę jako prezent dla znajomego podczas tego Snowdown
  • Ikona Świątecznego Nashora: dostaniecie tę ikonę, jeśli nie będzie was na liście niegrzecznych dzieci Złego Mikołaja Nashora i będziecie zarażać radością podczas tego Snowdown
  • Ikona Sprzedawcy: najbardziej zaangażowani w świąteczne uroczystości ikonek podczas tegorocznego Snowdown będą mogli odblokować tę dodatkową ikonę już po świętach.

Chyba ci się ostrza z Katariną skojarzyły, bo ona walczy ostrzami xD

http://eune.leagueof...owdown-showdown

Nie wiem na jakim elohellu czy innym gównie to przeczytałeś, że za rp dla przyjaciela się dostaje kata+skin, ale wiem jedno.

uj sie znasz :P

Arcymistrz
Opublikowano

BULSHIT !

gdzie niby tak masz napisane ? xD

• Ikona Wieńca Dorana: zdobądź ją dzięki ukończeniu wesołej, pięcioosobowej, umówionej walki na Fields of Justice
  • Ikona Ostrzy w Skarpecie: jeśli kupicie RP jako prezent dla znajomego, dostaniecie od nas skarpetę pełną ostrzy
  • Ikona Ozdobionej Wieży: kupcie bohatera jako prezent dla znajomego, a dane wam będzie uściskać tę wieżę
  • Ikona Urfa Renifera: ten czerwononosy manat będzie ciągnął wasze sanie, jeśli kupicie skórkę jako prezent dla znajomego podczas tego Snowdown
  • Ikona Świątecznego Nashora: dostaniecie tę ikonę, jeśli nie będzie was na liście niegrzecznych dzieci Złego Mikołaja Nashora i będziecie zarażać radością podczas tego Snowdown
  • Ikona Sprzedawcy: najbardziej zaangażowani w świąteczne uroczystości ikonek podczas tegorocznego Snowdown będą mogli odblokować tę dodatkową ikonę już po świętach.

Chyba ci się ostrza z Katariną skojarzyły, bo ona walczy ostrzami xD

http://eune.leagueof...owdown-showdown

Patrz co piszesz. To są określenia do championów. Jes tyle okresleń ile skinów.

Fuck logic.

Czekam dalej

Opublikowano

Powiem Ci jedno. Nie dasz rady dostać skórki ani katariny -.- Jedyne co można dostać to IKONY PRZYWOŁYWACZA. czy jakoś tak to sie nazywa -.- czytaj ze zrozumieniem następnym razem.

pierwszasygnaturad.jpg

Sygnatura zrobiona samodzielnie.

Opublikowano

Patrz co piszesz. To są określenia do championów. Jes tyle okresleń ile skinów.

Fuck logic.

Czekam dalej

o czym ty pierdolisz xD

wytłumaczę ci to łopatologicznie, bo inaczej nie da rady :D

Za kupienie RP przyjacielowi dostajesz OBRAZEK PRZYWOŁYWACZA. Pokaż mi kurwa, gdzie przeczytałeś to, że dostaje się katarinę+skin.

Katarinę ze skórką MOŻE CI KUPIĆ KTOŚ INNY.

Pierw musisz POSIADAĆ samą Katarinę.

Coś sobie wymyśliłeś kolego, jeszcze raz proszę o źródło, gdzie przeczytałeś taką bzdurę, że dostaje się katarinę+skin za RP dla przyjaciela.

Wróć do podstawówki nauczyć się czytania ze zrozumieniem.

powtarzam, NIE DOSTAJE SIĘ Katariny lub skina za kupienie RP przyjacielowi !

Opublikowano

Skoro już wszystko wiadome i dalej tego nie możesz pojąć to pozostaje Ci tylko jedno: Napisać do Riotu czy takie coś w ogóle istnieje ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Japierdziele a nie latwiej by bylo PO PROSTU doladowac te rp i to sprawdzic?!

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Autorowi chodzi o to czy jezeli kupi skina na koncie x dla konta y ktory nie posiada tej postaci to czy automatycznie dostanie skin + postac na koncie y....

Wiec mi sie wydaje ze powinienes ja dostac bo np jak dawali skiny do janny to postac razem z nia sie dostawalo tak samo alistara,

tristane

u1lc.png
Opublikowano

Autorowi chodzi o to czy jezeli kupi skina na koncie x dla konta y ktory nie posiada tej postaci to czy automatycznie dostanie skin + postac na koncie y....

Wiec mi sie wydaje ze powinienes ja dostac bo np jak dawali skiny do janny to postac razem z nia sie dostawalo tak samo alistara,

tristane

z jego wypowiedzi wynika że : jeżeli kupi rp koledze to czy dostanie na swoim nowym koncie katarine i skina , i sie martwi czy ja dostanie bo na nowym nie ma katariny . (kid minicrafta xD)
LM7fs.jpg

Opublikowano

KURWA UWAGA, ROZWIĄZAŁEM TEN PROBLEM!

JEŻELI TWÓJ KUMPEL NIE MA KATARINKI, TO NIE ZAKUPISZ MU SKINA DO KATARINKI BO SIE NIE DA! MOZESZ KUPOWAC KUMPLOWI SKINY DO TYCH POSTACI, KTORE ON POSIADA. JAK NIE MA KATARINKI TO NIE KUPISZ SKINA DO KATARINKI

JESTEM GENIALNY! LICZE NA MILIARD LAJKÓW I DOŻYWOTNIE POKŁONY MINIONY!

JAK KOMUŚ SIĘ CHCE, TO NIECH SE WEŹMIE LISTE WSZYSTKICH POSTACI KUMPLA, I LICZY JAK POJEBANY TE WSZYSTKIE SKINY W TYM MENU PREZENTÓW. ZOBACZY WTEDY, ŻE SA POKAZANE TYLKO SKINY DO POSTACI KTÓRE ON POSIADA.

A NA KONIEC JAKO BONUS JAKIŚ ZAJEBISTY GIF:

gc3xH.gif

2d82fcx.jpg
Opublikowano

@up

jemu chodzi o to czy jak kupi rp znajomemu to czy dostanie katarine + skina

odp: nie nie dostaniesz

@down

to był były moderator'a lol'a, co sie dziwic

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Może dostać ticketa na lizanie jaj masterowi yi.

W ogóle skąd ten głupi pomysł, że on COKOLWIEK dostanie? Otrzymasz tylko ikonke (i ticketa)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Normalnie dostaje się tylko ikonkę i potwierdzenie dostarczenia RP, ale mam dziś dobry humor więc daję gratisy - darmowy kop w dupę.

Opublikowano

Ja myślę, że dostaniesz tą postać razem ze skórką, tak jak jest to w przypadku z Tristianą* oraz Alistarem.

Dla chętnych linki:

http://www.youtube.c...r/RiotGamesInc#

* Tristianę dostawało się za Like LoLa na Facebooku lecz zostało to wycofane z niewiadomych mi przyczyn.

# Alistara otrzymamy po wybraniu serwera na górnym panelu i zasupskrybowaniu kanału LoLa

Jest to wielu osobom znane ale może jakiś nowy gracz LoLa skorzysta.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Arcymistrz
Opublikowano

@ Darkkaj

Koniu, zadziwię Cię, ale miałem tylko KidModeratora lola :) No wiesz, ale każdy ma prawo do wątpliwości, ja wolę się upewnić.

Ahhh sweet się patrzy jak łatwo manipulowac ludźmi.

Cia guys ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...