Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nie wiem Co Wybrać (50 zł pasy safe card)

Zaklinacz Dusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat nie wiem co wybrać Kożystam z PBdo-BOT Zbieram palladium i składam zety .

Myśle nad rabatem 2 miesiące

Lub Premium na 2 miesiące

A i 2 pytanie czy opłaci mi się składanie na zmiane kappy(nie robiłem jeszcze ) i zety (3 havok = 9 zet)

Za pomoc dam like . ^_^

Zbieram like + ;]

Opublikowano

1. Może wgl nie wydasz kasy? :x Wg mnie chyba premium lepiej, masz free ripaira i tego typu pierdoły.

2. Opłaci się ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

1. Może wgl nie wydasz kasy? :x Wg mnie chyba premium lepiej, masz free ripaira i tego typu pierdoły.

2. Opłaci się ;)

No właśnie sellam Inne konto i będe miał PSC to chce je zainwestować . W premke tak jak powiedziałeś poczekam na inne odpowiedzi.

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Ja polecam zainwestować w słownik:)

("Kożystam z PBdo-BOT" korzystam*)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ja polecam zainwestować w słownik:)

("Kożystam z PBdo-BOT" korzystam*)

Ja ci kazałem pisać bezsensowny post którym spamujesz a w niczym nie pomagasz??

Każdy ma jakieś wady akurat wiem że czasem piszę z błędami ale to wie każdy kto mnie zna . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Jak nie masz licki do żadnego bota to możesz kupić pbdo, albo cracka do niego, a jak masz bota to podwajacz :D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Jak nie masz licki do żadnego bota to możesz kupić pbdo, albo cracka do niego, a jak masz bota to podwajacz :D

Mam PBdo-Bot Po co mi Podwajacz jak po 5-6 h nic z box nie leci ?? . Tak mi się wydaje -.- .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Witam mam dylemat nie wiem co wybrać Kożystam z PBdo-BOT Zbieram palladium i składam zety .

Myśle nad rabatem 2 miesiące

Lub Premium na 2 miesiące

A i 2 pytanie czy opłaci mi się składanie na zmiane kappy(nie robiłem jeszcze ) i zety (3 havok = 9 zet)

Za pomoc dam like . ^_^

Napisze co ja bym zrobił jakbym był w twojej sytaucji. Kupiłbym rabat i robił tylko zety. I jest sposób na havocki - musisz składać 2 naraz i zrobić od razu 2 i nie ma bata że nie będziesz miał chociaż jednego havocka. Ja tak robiłem i przy 20 zetach mam 10 havocków . Urkę którą masz albo ładujesz w ulepszanie LF4 albo zbierasz i kupujesz klucze i z rabatem ci wyjdzie dużo taniej jak np. kupisz za 200 tyś kluczy. I dopiero jak będziesz miał full havocków to wtedy zacznij robić kappy tym sposobem co ci napisałem (składasz 2 i robisz 2 pod rząd) - mój kolega tym sposobem robiąc 20 kapp zdobył 10 herkulesów.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Napisze co ja bym zrobił jakbym był w twojej sytaucji. Kupiłbym rabat i robił tylko zety. I jest sposób na havocki - musisz składać 2 naraz i zrobić od razu 2 i nie ma bata że nie będziesz miał chociaż jednego havocka. Ja tak robiłem i przy 20 zetach mam 10 havocków . Urkę którą masz albo ładujesz w ulepszanie LF4 albo zbierasz i kupujesz klucze i z rabatem ci wyjdzie dużo taniej jak np. kupisz za 200 tyś kluczy. I dopiero jak będziesz miał full havocków to wtedy zacznij robić kappy tym sposobem co ci napisałem (składasz 2 i robisz 2 pod rząd) - mój kolega tym sposobem robiąc 20 kapp zdobył 10 herkulesów.

Hmm ten sposub sprawdze bocę na palce od 7 rano do 15 to góra 4-5 dni i w sobote 2 zetki sprawdze to kolego masz umnie wielki szacun że wkońcu jakaś normalna odpowiedź . ^_^

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Poniżej przedstawię Ci parę możliwości:

1. Jebać cracki PBDO, kup go

2. Daj mi

3. Nie słuchaj skorpiona, speca od NFS, nie kupuj premy bo na chuj ci.

4. Wyboć sb na alienkach w ciul uri <tak z 2mln> i kup rabat.

No ale oczywiście najbardziej polecam zastanowić się nad punktem 2.

Przemyśl to ;)

Opublikowano

Poniżej przedstawię Ci parę możliwości:

1. Jebać cracki PBDO, kup go

2. Daj mi

3. Nie słuchaj skorpiona, speca od NFS, nie kupuj premy bo na chuj ci.

4. Wyboć sb na alienkach w ciul uri <tak z 2mln> i kup rabat.

No ale oczywiście najbardziej polecam zastanowić się nad punktem 2.

Przemyśl to ;)

Ty juz 2 temat , piszesz benzesowne posty .. co nic nie pomagają .. i raporty będa

@topic . ja polecam kupić premke .. o wiele szybciej urka wleci i darmowe repki :)

Opublikowano

Ja ci kazałem pisać bezsensowny post którym spamujesz a w niczym nie pomagasz??

Każdy ma jakieś wady akurat wiem że czasem piszę z błędami ale to wie każdy kto mnie zna . -.-

Jak się nie umie poprawnie pisać(zobaczyłem w tym jednym wątku 2 błędy, a przeczytałem 2 Twoje posty;d) to się pisze w sygnie, że tak jest:D

A żeby spamu nie było:

Ja bym wziął rabatówkę, albo po prostu zakupił uri xD

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jak się nie umie poprawnie pisać(zobaczyłem w tym jednym wątku 2 błędy, a przeczytałem 2 Twoje posty;d) to się pisze w sygnie, że tak jest:D

A żeby spamu nie było:

Ja bym wziął rabatówkę, albo po prostu zakupił uri xD

Ok dzięki za pomoc temat do zamknięcia ^_^ .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Ja polecam kupić rabatówkę i (Premkę jak już będziesz miał pieniądze) dlatego,że jak będziesz chciał składać ZETY,Kappy i robić Havocki,Herkules: to o wiele mniej cie to wyjdzie.

a premka + Rabatówka= -30% Zniżek!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...