Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Call of Duty: Modern Warfare 2 nie szuka graczy

TheMaster619

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, posiadam Call of Duty MW2 od dłuższego czasu. Lecz problem ten pojawił się od piątku, bieżącego miesiąca i roku czyli 14.12.2012r. Ale mniejsza o to. Zawsze przed odpaleniem szukania gry, włączałem prywatny mecz, aby przyśpieszyć późniejsze wyszukiwanie. I wtedy nadszedł piątek ;p

Wchodzę na steama, klikam "Graj", odpalam prywatny mecz, i klikam "znajdź grę", co się okazało ? Call of Duty nie wyszukuje serwerów, dziś postanowiłem, że kilka razy powchodzę i powychodzę z prywatnych meczy - robiłem to około 3/4 razy. I znów nacisnąłem przycisk "Znajdź grę", wybrałem tam TDM, i zminimalizowałem sobie grę, poszedłem sobie zrobić kanapkę, herbatę. Przychodzę, i tu nadal nic... czekam godzinę, i nagle usłyszałem, jak dołączyło kogoś do mnie, lecz ten po czasie wyszedł... Nie wiem co jest grane z tym Call of Duty. Kiedy mój kumpel z Anglii zaprosił mnie do lobby, to go połączyło, ale mnie z innym kolegą również z Anglii nie chce. Mój NAT jest otwarty, status VAC jest w dobrym stanie, porty są przekierowane. Jeżeli znaleźlibyście rozwiązanie proszę, ale to bardzo proszę o napisanie go :) Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Coś ostatnio dzieje się z tymi serwerami, polecam prywatny serwer 4D1

Tam nic się nie czeka masz serwery i wbijasz w ciągu 1sekundy na jaki rodzaj chcesz + są nowe. 70 lv na serwerze z dużym expem (50k za ded) wybijesz w około 10minut ;P

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Prawdopodobnie nie ma na to rozwiązania (inni też mają takie problemy , a czasy wahają się od 5min - 1h , jedynie co możesz to kupić lepszy net)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...