Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Metin2 US GLOBAL

Shizzka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym poradniku chciałbym zaprezentować Wam serwer Metin2.us czyli amerykański global serwer na którym możemy spotkać ludzi z różnych stron świata, zaczynając na Polakach aż do Arabów, Cyganów czy innych cudów świata . W związku z nadchodzącym wolnym napewno dużo osób będzie szukać serwera do gry . Poco bawić się w privy ? Kiedy możemy przyjemnie grać i nawet sprzedać później postać.

Linki:

Strona główna :

http://metin2.z8games.com/

[/color]
[color=#FF0000]http://metin2.z8games.com/Loging/register_metin2_exact.aspx?gid=12

Raty:

Nie ma co tu dużo pisać, wszystko jak na PL, do 21 lvla wbijamy na misjach, np za 1 misje zabij 5 psów dostajemy 90% lvla i tak do 21. Handlarze tacy sami jak na PL, jednak jest możliwość ulepszania KD na +5 .

Dlaczego akurat metin2.us

No właśnie, dlaczego ?

Ponieważ na tym serwerze w porównaniu do PL GM nie ma na Ciebie "wyjebane" tzn. podam przykład, gdy tam grałem pewien gość "kolega" z gildi okradł mnie i usunął mi postać... napisałem do supportu nie miałem praktycznie żadnych dowodów . Lecz oni sprawdzili jego logi, dostał bana a mi przywrócono postać :) . GM banują za wszelkiego rodzaju oszustwa, ktoś nas okradnie, oszuka = ma bana . Często eventy ! Serwer nie jest tak komercyjny jak PL gdzie 50% expa dają raz na rok w dodatku na 8 godzin, np. na święta będzie około tygodnia 50% expa ! . Na serwerze nie ma exp botów, zmianki, dodania pochodzą z IS lecz jest możliwość handlowania nimi w grze . Ceny jak na PL tyle że 2 lata temu, aura 2kk, małż 500k, silne 500k itp . Mało noobów ! Co lepsze kiedy my mamy dzień i możemy dropić u nich jest noc co daje nam dużo miejsca na dropienie w m2, red lesie itp. Gra dość dużo polaków, lecz tylko w Jinno i Shinsho . W Chunjo praktycznie nie ma nikogo oprócz mnie dlatego zrobiłem nowa postac w Jinno . Nikt nie ukradnie ci dropa z metków ! Serwer jest starszy od PLa a nadal trzyma FASON . Są dwa serwery NewWorld i FreeKingdom po 6 channeli na każdym . Kto chciałby zagrać zemną w teamie pisać na forum ! :)

Jeśli będziecie chcieli zrobie video game z serwera ! :)

dziękuje ! :)

signxkb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...