Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Black-craft][10s-bedzie wiecej][Nie typowy FreeBullid][NO-WL][NETHER-ON]

NikeIgorNike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na tym servie jest miła administracja odpisuje na wszystko grają tam mili ludzie server jest inny niż inne zapraszam na server mój nick :Luk123

Opublikowano

sory za krytykę:

1.Spawn troche brzydki :/

2.Jak to nie Typowy FB? na co drugim FB musisz kupić działke ..

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

sory za krytykę:

1.Spawn troche brzydki :/

2.Jak to nie Typowy FB? na co drugim FB musisz kupić działke ..

Z punktem 1. mogę się zgodzić.

Z punktem 2. nie zgodzę się ponieważ. Na moim serwerze odbywają się co dzień eventy o 16.00 na mapie nie ma surowców. Zdobywa sie je w inny sposób.

Nie widziałem drugiego takiego serwa

Opublikowano

Z punktem 1. mogę się zgodzić.

Z punktem 2. nie zgodzę się ponieważ. Na moim serwerze odbywają się co dzień eventy o 16.00 na mapie nie ma surowców. Zdobywa sie je w inny sposób.

Nie widziałem drugiego takiego serwa

no a FB prawie każdym jest też sposób na kupowanie surowca .. a event to nic szczególnego .

DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

Serwer zajebisty bardzo polecam ale z tym ze ,,troche brzydki spawn'' też sie zgodze a po za tym jest fajnie. Codziennie eventy i mili gracze. Jedyny noobem jest scorpus11

mca.png
Opublikowano

Co znaczy ranga:

"[Pozadkowy] "

z tego co wiem pisze się "porządek" .... widzę, że kolejny serwer bez ogarnięcia ortografii... wielki minus!!!

Opublikowano

Co znaczy ranga:

"[Pozadkowy] "

z tego co wiem pisze się "porządek" .... widzę, że kolejny serwer bez ogarnięcia ortografii... wielki minus

Mówisz prawde Darilan poprawimy

Opublikowano

Dobra ludzie napisalem zle na forum na serwie bylo dobrze napisane. Tak wgl pisalem to o 2 w nocy nie miejcie pretensji.

Altair Ogar troche.

Informaca

26 grudnia o godzinie 16.00 odbedzie sie spóźniony event gwiazdkowy. Pozdrawiamy administracja.

Serwer znowu On zapraszamy !!! 1.4.6

@ref

Opublikowano

Ludzie polecam ! zawalisty serwer , dobra atmosfera , czeste eventy , zero lagow ! np . Vip Na zawsze jest ! pooooooolecam !

76561198058318404.png

Opublikowano

Ludzie polecam ! zawalisty serwer , dobra atmosfera , czeste eventy , zero lagow ! np . Vip Na zawsze jest ! pooooooolecam !

thx wiencej taki opiń

pozdro.

Igor musimy porozmawiac nad udoskonaleniem serva wiec odrazu proponuje arene pvp 30 na 30 ale jak bendzie powyzej 20 slotow

pozdro.

pls o odpowiedz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...