Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krople :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie wiecie może jak nazywają się krople na sraczkev? i ile około kosztują bo chce kolegą dać do pica w szkolę i chce żeby się zesrali tak ostro :D i ile kropel na 100 ml czy coś aby był najlepszy efekt xD

Opublikowano

Gdzie sieją takich inteligentów jak Ty?

"dać kolegą" - o w ch*j, takiego "kolegą" tu się nie spodziewałem.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

A to trzeba znaleść takie krople żeby były bez recepty.. poszukam i dam edita

@Edit

Ponoć Xenna Extra jest na baaaaaaaardzo silne zaparcia więc zdrowego powinno przesrać

Opublikowano

Tabletki "przeczyszczające" są bez recepty ..

Koledzy chyba nie wiedzie co wy mu zrobicie ..

On po tych tabletkach będzie srał na kiblu cały dzień,już takie coś widziałem .

No ale Gimnazjum to gimnazjum

Opublikowano

No nie wiem czy jedna ale kiedyś dali typowi 3 tabletki to był szybciej w kiblu niż mój pies przy bramie,.

Ale wydaje mi się że dawanie tego nauczycielowi to głupi pomysł .

Opublikowano

Po pierwsze nie ma kropli na sraczkę

Po drugie i tak się nie pośmiejecie, bo to działa na drugi dzień jadnak jeżeli mu dacie to rano to w nocy zadziała dopiero. I sobie nie pośpi raczej...

@down

Lakcigenu już nie robią :P

Chyba, że czopki...

Opublikowano

Sorry moja nauczycielka ma 65 lat i nie widzi osób w pierwszej ławce ja lepiej umiem angielski od niej te jej "newer,szot,wathing tivi" ona nic nie umie dziwie się, że ją dali xD je się daje do picia i one się rozpuszczają tak ?

Opublikowano

Sorry moja nauczycielka ma 65 lat i nie widzi osób w pierwszej ławce ja lepiej umiem angielski od niej te jej "newer,szot,wathing tivi" ona nic nie umie dziwie się, że ją dali xD je się daje do picia i one się rozpuszczają tak ?

Rzuć się z mostu.

Opublikowano

Nie żeby co, ale na takiej 65 letniej kobiecie, może mieć to niezle skutki, typu odwodnienie = śmierć.

Myślcie najpierw co chcecie zrobić, a potem róbcie.

Opublikowano

to nauczycielka będzie miała chyba gówniany dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...