Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czerwone podświetlenie - klan.

foxx1009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma poważanie na [ - ] to znaczy że po prostu zabijał swoich.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Aleś Ty kurwa mądry, jesteś przyjebanym dzieckiem, na chuj jesteś na tym forum ? wszystkich tu wkurwiasz, sorka wszystkim, musiałem to powiedzieć nie wytrzymałem.

Co do tematu, ostatnio ruscy na wielu serwerach robią banity.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Ale to jest bardzo dziwne. Dzisiaj koleś też z pierwszej 10 stracił całe poważanie i z Generała spadło mu na Szeregowego pułka o co w tym kaman?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Na mpc już nie można nic napisać, żeby nie zostać zjechanym przez osoby które nic nie wnoszą do tematu. (Nazwałbym ich ale..)

Kłania się większa interwencja BA. Czy naprawiony bug to nie wiem nie byłbym taki pewny. (ostatnio nie ) Mój post był po to aby osoba która go czyta da pm'a i mu go wytłumaczę. Oto cała filozofia. Nigdzie nie ma takiego chamstwa jak na polskich forach ;(.(Nie mówiąc tu o wszystkich użytkownikach)

Opublikowano

Leci raport.

Poważanie na - można też dostać zbierając obce skrzynki cargo.

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

Poważanie na minusie i ranga pułkownika, dziwne :)

Dzisiaj rano miał normalnie na żółto podświetlone a po południu na czerwono. A i tej rangi z celownikiem i tak nie będzie myślę miał bo ma 10 mld PD + alienki+ statki. Dzisiaj ten generał też stracił cale powazania ale range ma szeregowy pułkownik. Dodam jeszcze że bocił tylko na alienkach na 2-3 więc nie możliwe żeby kradł jakieś skrzynki albo kogokolwiek ubijał z własnej firmy.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...