Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kolejny problem z pong...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od 3 dni siedzę na forum i dupczę się z serwerem, mianowicie : serwer stoi, portmap jest, jest w 200% pewny że mam problem z pongiem, otóż : próbowałem masy sposobów, na uruchomienie metina ze zmienionym pongiem, dziesiątkami innych launcherów, kammer modem, metinem z 2008,10,11, więc : proszę nie podawać mi linków do tutoriali, bo całe nasze forum prześledziłem 200 razy, NIC z tego nie rozumiem, do tego linki powygasały do UNX packerów (czy jakoś tak), co uniemożliwia mi jeden sposób, dowiedziałem się tylko że pong ktory jest po stronie mojego serwera to testtesttesttest, co mi nic nie daje, bo nie umiem wykorzystać tej informacji w żaden inny sposób.

znalazłem na naszym forum jakiś program do zmiany pongu, okej, na chilloucie, wklejam do metina 2008/10/11 i w kazdym wywala błąd, w sensie nawet metin się nie wlącza :), dodam że mam windows8. kombinowalem też z locale_pl, i root.eix etc, przy każdym włączeniu są błędy, błagam was, 2 lata temu robienie serwera trwalo 30minut, launcher był na zasadzie wpisujesz IP i grasz, a teraz trzeba się ******** z jakimiś adresami, czy ktoś może mi pomóc w ustawieniu clienta, razem z IP i adresem pong pod mój serwer :) ? z góry dzięki, oczywiscie dorzucę masę plusów

genialny system wyszukiwania doprowadził mnie tutaj, a że nie wiem gdzie mogę zadać pytanie, proszę o przeniesienie tego tematu do działu pomocy, którego nie znalazłem. dzięki

DO USUNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...