Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] algorytm kart szczęścia

limol95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

w nfs'a na poważnie gram od nie dawna dopiero 31 lvl :D

ostatnio gralem i naszla mnie taka rozkmina czy karty szczęścia (ich losowanie) jest zależne od jakiegoś algorytmu?? może ktoś to rozkminil i by się podzielil taką informacją...

PS: kiedyś widzialem jakiś ruskich co mieli jakiegoś hacka że widzieli wszystkie karty i brali to co im pasowalo... Ziomki mieli same ultrasy... Może już jest taki gadżecik po ostatnim update??

PZDr,

Opublikowano

Ale to bez znaczenia jaka karte wezmiesz jest to juz ustanone przed zakończeniem. Więc w każdej karcie jest to samo.

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Wątpię by ten hack nie był fakiem. Odkąd gram jest zasada "nagroda jest tylko jedna" (wszystkie karty mają to samo). Algorytmu nie rozpracujesz bo jest to ustawione na serwerze, więc musisz się tam włamać.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wszędzie jest to samo, a jeśli tego hacka nie było u nas, to był fake.

Im wyższe miejsce i lepszy czas na trasie tym lepsze nagrody.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Czas na mecie np: w ucieczce drużynowej ma znaczenie?

Nie, wystarczy dojechać całą drużyną.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

no bo mnie wlaśnie denerwuje fakt że często jestem pierwszy bo jade z jakimiś "botami" co jeżdżą od ściany do ściany a ja generalnie nie używam powerupów bo ich nie potrzebuje a w 90% przypadków dostaje wlaśnie power-upy kasę dostaje rzadko a części to wgl BAAArdzo rzadko xD

i wlaśnie tak się zastanawiam bo z mojego doświadczenia najczęściej kasa wlatuje na pierwszych 3 od lewej a części na 3 i 4.

może macie większe doświadczenie to się podzielcie

PZDr.

Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Jeśli uciekasz drużynowo to ważne ma żeby wszyscy dojechali i jak najmniej aresztowań było jeśli wszyscy dojadą i np są 2 aresztowania a 2 aresztowania nie zużyją to dużo kasy idzie i karty gold i fajne cześć mi wtedy dropi ale ponieważ czasami 30 lvl mnie dobijają że po przejechaniu 10 sekund już aresztowani to gówno z tego będzie

Opublikowano

Sprawdzcie ten algorytm dzialal on jak ostatnio patrzalem w listopadzie a teraz to nie wiem. Losujecie karte i ta karta powtarza sie 2 razy w tym samym miejscu przechodzac pozniej w prawo. Jezeli 2 karty nie bedzie takiej samej to znaczy ze jest na prawo. Dziala tylko na niebieskich kartach. xD

Opublikowano

Sprawdzcie ten algorytm dzialal on jak ostatnio patrzalem w listopadzie a teraz to nie wiem. Losujecie karte i ta karta powtarza sie 2 razy w tym samym miejscu przechodzac pozniej w prawo. Jezeli 2 karty nie bedzie takiej samej to znaczy ze jest na prawo. Dziala tylko na niebieskich kartach. xD

Coś mi się zdaje, że to mistyfikacja (zdawało ci się). W niebieskich kartach (miejsca 4-8) jest strasznie mała różnorodność nagród, a zazwyczaj są to power-up'y więc wcale nie zdziwiłbym się gdyby sprawdziło się to kilka razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...