Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warny na mpc cała prawda :)

Wyjątkowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie się pożegnam z wami, bo pewnie dostanę bana, ale trudno... Muszę to napisać, gdyż mnie to wkurwia !

Każdy na tym forum po winien być równy. Nikt nie powinien się wywyższać, bo ma moda. Ale do kurwy nędzy są takie jebane pizdy, które za byle gówno pierdolone dadzą Ci tego jebanego warna bo im się tak podoba. Na chuj to robicie, nie przesadzacie czasem z tym ?

Wasze jebane mody, oraz inne zajebane rangi mnie nie interesują !

Bo człowiek się czasem stara, żeby pomóc drugiemu na forum, a Wy kurwa dajecie za to warna ?

Ja pierdole zanim dacie 5% to pierdolnijcie mordą o beton... Bo dajecie 5% za jakiś kurwa post, który chce komuś pomóc !

Nie mówię, tutaj o wszystkim moderatorach itp. Gdyż nie, którzy są na prawdę fair wobec innych użytkowników i się nie wywyższają !

Nie każdy się ze mną zgodzi, ale przez takich jebanych modów itp. MPC powoli upada.... Dla mnie jest tylko kilkunastu modów może z 15, którzy są na prawdę fair...

A inni napierdalają warnami na prawo i lewo...

Czasami trzeba przytupnąć żeby czymś wstrząsnąć. Musiałem to zrobić, chociaż jestem od MPC od 2009 roku nie żałuję tego, ale żałuję tego, że nie, którym udało się dostać tego moda, chociaż na to nie zasłużyli... Bo napiszą parę tutów, nie mają nic na pasku itd...

To co miałem napisać to napisałem. Cześć wszystkim i Pozdrawiam. Temat napisany po to, aby pokazać Wam jak ja to widzę oraz nie, którzy na tym forum :)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Nie da się przeczytać. Nie, którymi - co to ? Na prawdę - co to?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...