Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o nowym pakiecie dla mechanika ?

W skład pakietu wchodzi :

- pistolet: mp-443 elite

- PM: XM8C

- Amunicja: magazynki piranha

- Luneta: Rapidaim Red Dot

- Lufa: lufa copperhead

- kolba: kolba thunderbolt

Oraz:

- Przyłbica wojsk inżynieryjnych

- kominiarka D-eye

- Mundur miejskiego bojownika

- Plecak bojownika

- Pas narzędziowy wojsk inżynieryjnych

Podoba ci się ? kliknij ''Lubię To"

Opublikowano

co o tym sądzę ? gówno.... wstydzili by się dodawać droższe zestawy i gorsze.... co jest lepsze w zestawie z mp5?

mp5 vs XM8C = mp5 w wszystkim lepsze

pistolet = ten sam

magazynki viper vs piranha = vipery lepsze.... piranha dają1 obrażeń więcej - 6 ammo...

lufa predator vs copperhead = tu bym się zastanawiał bo mp5 bez dodatków w celność jest dobre a copperhead + szybkość

kolba taktyczna vs thunderbolt = tu lepsze thunderbolt jednak :)

homo vs redoit = lepszy red :)

+ cena.... jeśli chodzi o mnie to lepszego zestawu wydać nie mogą ... mp5 to najlepsza broń dla mechanika testowałem g53 i mp5 bez dodatków g53 mniejsze obrażenia celność... + odrzut :/ może mogli by dodać zestaw z as valem + jakieś fajne dodatki ale to pewnie by dali pewnie za 10k+ kasy....

YAY

Opublikowano

as val z deaglem w zestawie? szczerze? deagle to gówno mając as vala...nie pamiętam kiedy mnie ostatnio ktoś z deagle dedł.... może i administracja myśli że to pro zajebisty pistolet a tak nie jest :/

YAY

Opublikowano

Racja, jedyną bronią która może się tymczasowo równać się z mp5 jest chyba G53.

Podoba ci się ? kliknij ''Lubię To"

Opublikowano

@UPUP

chyba se jaja robisz... jak był kod na 1 dzień na g53 specjalnie sobie przetestowałem mp5 i g53 bez dodatków... przy mp5 nie było prawie różnicy nie wliczając damage i ammo....a i tak mp5 miało równy atak z g53.... tyle że celność do dupy + odrzut....

na mechaniku nie MOGĄ zrobić lepszego zestawu niż teraz jest :) mp5 jest to najlepsza broń dla mechanika i tak zostanie pewnie na długo... chyba że na prawde z dodatkami g53 zaczyna być jakieś zajebiste w co raczej nie wierze...

YAY

Opublikowano

@UPUP

chyba se jaja robisz... jak był kod na 1 dzień na g53 specjalnie sobie przetestowałem mp5 i g53 bez dodatków... przy mp5 nie było prawie różnicy nie wliczając damage i ammo....a i tak mp5 miało równy atak z g53.... tyle że celność do dupy + odrzut....

na mechaniku nie MOGĄ zrobić lepszego zestawu niż teraz jest :) mp5 jest to najlepsza broń dla mechanika i tak zostanie pewnie na długo... chyba że na prawde z dodatkami g53 zaczyna być jakieś zajebiste w co raczej nie wierze...

Od MP5 Wolę P90 i cię zjade xD Kwestia wyboru :D Jednak G53 to reskin Mp5 to tyle ;o

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...