Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do graczy Ravii.eu

lobezkox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Napewno się znajdą, jednakże musisz mieć naprawde wartościowe eq. ;)

3.Hmm... To zależy ile masz czasu na grę, ale na hematach naprawdę ładnie można się dorobić. Jeżeli trochę dziennie posiedzisz, nadropisz 200+, to dobrego eq dorobisz się nawet w tydzień. ;P

4. 1 hemat=1kk~, ale radziłbym otwierać(najlepiej schodzą zmianki).Trutą się nie orientuję, stal zależy od bonów. Tęczak schodzi lajtowo po 400-500kk.

5. Tu nie można zbytnio pomóc, każdy może chcieć coś innego, ale radziłbym eq.

Myślę, że to narazie tyle. :)

Opublikowano

Witam graczy Ravii. Chciałbym zarobić na Eq na PL ale mi sie nie chce tam dropac :) mam dropka itd. ale.. no wlasnie. Latwiej mi podropac hematki z caly dzien :). I teraz mam pytania:

1.Czy są ludzie którzy się wymienią na eq/yangi na PL (najlepiej na s26) za eq na ravii?

3.Ile czasu bym musiał poswiecic na zrobienie takiego eq dropiac tylko na hematach?

4.Ile kosztuje 1 hemat, trutka +9 sr 30 + , stalka na woja +9/ sure +9 jakies fajne bonki, eq 5b, teczak itd.?

5.Jesli mialbym sie wymieniac za eq na PL to bardziej mi sie opyla wymieniac eq , yangi czy wartosciowe itemki takie jak Teczowe Kamienie itd.?

Pytanie skierowane do doswiadczonych graczy ktorzy sa obyci w cenach na tym serwie.

Doradzcie ;) pozdrawiam. Nagradzam lajkami

1.Tak jak eq dobre jest.

3.Zależy ile grasz.

4. 1 hemat - 1kk, trutka 1,5kkk okolo, stalka z 1,5 - 2 , teczak 400-500kk

5. Mysle ze eq

Opublikowano

ja o czas sie nie obawiam :) pusci sie 5 botkow w kilka dni sie zarobi. Dzieki wam za pomoc.

Dlaczego mowicie ze sie oplaca bardziej otwierac niz sellac? zawsze z 20 hematow 20kk bedzie a jak nie wyleca mi zmianki czy cos to jestem w plecy; ] wole pewniaka ;)

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Ustaw sobie z 3-4boty na m1 ,i w godzine masz min.10 na kazdej.

Ale polecam otwierac ,zmianki dropia po 3 a jedna warta 2kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...