Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Skradzione konto

kto_ty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się was zapytać czy jesli skradziono mi konto warte 150 zł to mogę zgłosić to na policję ?

Opublikowano

Ale co mam im powiedzieć, ja nie mam 18 lat. I pójdę na komędę powiem: Chciałem zgłosić kradzież mojego konta do gry WarRock. ?

Opublikowano

Hmm , na policję nie ! Bo to nie jest twoja własność tylko firmy Nexon :) Napisz do nich ticketa z takową informacją !

@Up ....

Koleś ! xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Up@ Nie zgłaszaj na policję ... bo oni się tym nawet nie zajmą ! Konto jest własnością firmy nexon . Napisz do nexona Ticketa ...

@Up nie znajdą po tym linku IP , ponieważ jest wiele kont z tym levelem i eq :) A stan dinnarów i nexonów z sekundy na sekudny może się zmieniać :) Napisz ticketa i tyle ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

właśnie, że może. ja jak kupiłem DayZ i zabrali mi klucz bo był "kradziony" to miałem możliwość zgłoszenia tego - a że nie zgłosiłem tego to inna sprawa :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Pisałem z 50 i już mi się nie chciało .... Może jednak coś ta policja dobrze poradzi ...

Up@ Nie zgłaszaj na policję ... bo oni się tym nawet nie zajmą ! Konto jest własnością firmy nexon . Napisz do nexona Ticketa ...

@Up nie znajdą po tym linku IP , ponieważ jest wiele kont z tym levelem i eq :) A stan dinnarów i nexonów z sekundy na sekudny może się zmieniać :) Napisz ticketa i tyle ;)

Wilczek jesli taki mądry jesteś to dawaj napisz mi takiego tickieta żeby mi oddali . DAm ci dane do konta ty napiszesz jesli ci sie uda odpale ci cos .....

Opublikowano

właśnie, że może. ja jak kupiłem DayZ i zabrali mi klucz bo był "kradziony" to miałem możliwość zgłoszenia tego - a że nie zgłosiłem tego to inna sprawa :)

To jest INNA w ogóle sprawa ... DayZ to nie WarRock ... Nexon w regulaminie ma zapisane że konto jest własnością firmy nexon i może z nim zrobić co chce ... a to że mu ukradli jego sprawa :) Tak to wszystko traktuje nexon ... klucz to klucz , konto to konto .. A poza tym polska policja to oleje ;) Bo Policja przyjmuje tylko zgłoszenia dotyczące kradzieży własności własnej :) Nie innego pośrednika ;) Lepiej się znam , uwierz mi :)

Pisałem z 50 i już mi się nie chciało .... Może jednak coś ta policja dobrze poradzi ...

Wilczek jesli taki mądry jesteś to dawaj napisz mi takiego tickieta żeby mi oddali . DAm ci dane do konta ty napiszesz jesli ci sie uda odpale ci cos .....

Ja bym sobie poradził ;) Ale to nie moje konto więc nie moja sprawa ... działaj na swoją rękę , ja staram się pomóc teoretycznie :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

sorry ale to moze nie w temacie ale powiem ci tak dales sie zrobic w ***** hehe jeszcze wyjezdzasz z psami no pieknie.pozostaje Ci pisac ticketa;] jesli bylbys hackerem dalbys rade odzyskac konto wiec ucz sie ucz bo to potegi klucz xD;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

to bylo moje acc. I zostało skradzione .... Gość się wjebał mi na kompa .... Po IP

masz tego typa ip? a nie to bez sensu pewnie zmienil.. wiec pewnie juz konta nie odzyskasz..jak chcesz moge sie zastanowic o jakiej tresci ticeta wyslesz i bd musial zrobic screny wystawienia konta na allegro twoje szanse na odzyskanie konta oceniam na 40 % przynajmniej nie sa zerowe;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

masz tego typa ip? a nie to bez sensu pewnie zmienil.. wiec pewnie juz konta nie odzyskasz..jak chcesz moge sie zastanowic o jakiej tresci ticeta wyslesz i bd musial zrobic screny wystawienia konta na allegro twoje szanse na odzyskanie konta oceniam na 40 % przynajmniej nie sa zerowe;)

Ale ja ci mogę podać goscia IP co kupił aktualnie to konto ...

Opublikowano

Ale ja ci mogę podać goscia IP co kupił aktualnie to konto ...

powiedz mi co to da jesli on po akcji zmienil ip albo zmienia co 20 minut naprzyklad jestem pewny ze jesli ci juz ukradl konto to nie jest taki glupi zeby nie zmienic sobie ip

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Sluchaj jesli koles wystwil konto na allegro to jest bardzo prosto go przyjebac na kradziezy !

Masz linka do aukcji i masz dowod !

Wiec wykorzystaj to i zglos to, bo problemu ze znalezieniem go nie bedzie...

Wystarczy ze powiesz i pokazesz linka aukcji i podasz nick kolesia z allegro:

(NiNz95) a ze znalezieniem go nie beda mieli problemu !

Jak cos to pisz mi na pw pomoge ci...\

Wystarczy ze na policji powiesz ze ten koles wystawil twoj przedmiot na allegro

po czym okazesz dowod ; czyli ta akcje!

I to wszystko ...

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Ja pierdole, jaki świat jest pojebany. Gra to rozrywka nie wiem po chuj ktoś ma kupować twoje konto jak sobie sam może kupić premke i wbić lvl. Twoja wina mogłeś nie sprzedawać a jak na kompa ci się ktoś wbił to zgłoś sprawę ale miej na uwadze ze kompa ci wezma do sprawdzenia i zobacza nielegale.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...