Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie FAMAS za nexon cash

piterpawlo24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym czasie nie można kupić Famas , kilka dni temu była Famasarnia !!! Spóźniłeś się :( Może pojawią się w ciągu kilku miesięcy :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

W tym czasie nie można kupić Famas , kilka dni temu była Famasarnia !!! Spóźniłeś się :( Może pojawią się w ciągu kilku miesięcy :D

I po co piszesz takie glupoty debilu??

Famasów już nie bedzie wgl do kupienia !

Nexon wycofał ta bron z gry ;c

/ obraza || Unlike

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Po 1-sze , nexon nigdy nie wycofa tej broni z gry , bo ludzie z retkami nadal mają famasa , więc ?

Po 2-gie , była już taka sytuacja gdy niby wycofywali famasy na zawsze ... wrócą jak zwykle ! Zobaczysz :)

Mogę się z tobą założyć tak dla radochy :) Na pw !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jachna nie napinaj tego kabelka tam u siebie bo ci żyłka pęknie , ludziska ładny napinacz w necie , nie ma co .. pozatym , będzie famas bo nawet ten event co wbijasz level to daje ci famasa ( o ile jeszcze jest) ... także gościu nie wiesz nie udzielaj sie , a jak zwykle dadzą po miechu czy po dwóch znowu jakieś package gdzie famek będzie ...

Opublikowano

hahaha chłopie... nie rozśmieszaj mnie.. może jeszcze usuneli retaile? famasy były z flagami chłopie niedawno a ty że nie ma famasa wgl

Opublikowano

po 1-sze famasy na najleprza zecz na ktorej nexon jak i g1 zarabiali wiec nie pie**ol ze sa wycofane ...

po 2-gie nie moga ich wycofac chodzby ze wzgledu 13 lvlu jest on dostepny a to ze jest ta wasza "famasiarnia" to jest swego rodzaju platny event :D

Opublikowano

@up

Nie bedzie ich do kupienia bezposrednio w is,ale bedzie mozna je losowac w rb + retaile,czyli ,ze i tak co 2 room to ok. 2 famasy.Za duzo na nich zarabiaja ,zeby calkowicie wycofac ta bron.Chodzi o to ,zeby zmniejszyc ich liczbe,gracze beda zadowoleni ,a nexon na tym zarobi ,bo ktos moze kupowac 5/10 rb tylko po famasa.Sprytnie to wymyslili :P

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Jezu trzymajcie mnie bo bo zaraz morde mu rozwale!

Retaile zostana ale juz w sprzedazy nie bedzie tej broni !

Weź zamknij dupe i szacunku troche bo nikt cie tutaj nie wyzywa.... famki bd do wylosowania + retaile a z tym, że nie będą już w sprzedaży to zobaczymy ;p

21f0dgn.jpg

Opublikowano

@up

Nie bedzie ich do kupienia bezposrednio w is,ale bedzie mozna je losowac w rb + retaile,czyli ,ze i tak co 2 room to ok. 2 famasy.Za duzo na nich zarabiaja ,zeby calkowicie wycofac ta bron.Chodzi o to ,zeby zmniejszyc ich liczbe,gracze beda zadowoleni ,a nexon na tym zarobi ,bo ktos moze kupowac 5/10 rb tylko po famasa.Sprytnie to wymyslili :P

To daj mi oficjalne info bo to chyba z palca wyssales...
07422092377787152026.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...