Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Daję darmowe IP [twojanazwa].minecraft-pl.pl || Za darmo, dosłownie.

ThePiranessi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, rozdaję darmowe IP xxx.minecraft-pl.pl, w miejsce xxx wstawiasz swoją nazwę, tzn może być s1, s2, czy parkour.

Wyglądać to będzie tak: s1.minecraft-pl.pl

Może pojawić się pytanie ,, Co z tego masz ?"

Dosłownie nic, tzn. jedną rzecz, dobry uczynek, nie wszyscy są wstanie sobie takie IP zrobić, ja pomagam za darmo.

Więcej informacji na skype: minecraft-pl.pl

Pisać śmiało, załatwiam to w moment.

Wy podajecie swoje IP [swojego serwera + ew port], jeżeli serwer ma np. IP: 178.54.23.56 to będziesz mieć IP serwera: [twojanazwa].minecraft-pl.pl.

Przypominam: albo tutaj napiszcie IP+Jakie chcecie mieć, albo na skype: minecraft-pl.pl

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

1.Nie ma cię na skype

2.Poproszę o zarezerwowanie hostu s1 czy tam s2 dla użystkowanika N3ostr na skype

Opublikowano

ThePiranessi

zarezerwuj mi j host sv.minecraft.pl.pl

@EDIT

a i czy za to sie PŁACI??????????

----

Ja ci daję tylko IP, serwer załatwiasz na własną rękę [tzn. rozumiem, że masz serwer], podaj obecne IP serwera, i nie sv.minecraft.pl.pl, tylko sv.minecraft-pl.pl [-/.] IP ode mnie jest darmowe. Tzn. Za darmo dotajesz tą domenę, no dla Ciebie sv.minecraft-pl.pl.

1 wymaganie, potrzebuje aktualny adres twojego serwera, żebym mógł na niego skierować tę domenę.

Opublikowano

IP: s113.csrv.pl:18055

a chce zeby było diaxcraft.minecraft-pl.pl

Jezeli masz niestandardowy port tzn inny niz 25565 to nie moge tak zrobic... tzn moge zrobic diaxcraft.minecraft-pl.pl chcesz tak ? [sorka za brak polskich znakow ale cos mi sie przestawilo i nie dzialaja..]

refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...