Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nokia lumia 610 vs Motorola De Fy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z telefonów polecacie ? Zastanawiam się nad wyborem.Jakieś zastrzeżenia wobec któregoś z nich ?+ i - ? Pomóżcie w wyborze :)

iiMuZ.png

Opublikowano

Windows Phone będę chwalił zawsze bo miałem i Androida teraz mam WP na Lumi 710 i WP jest the BEST !!! Ale jedno muszę ci odradzić.... Lumia 610 to kompletny nie wypał... Ma tylko 256MB Ram'u i jest bardzo ograniczona pod względem multi taskingu.... Jeśli szukasz czegoś z WIndows Phone patrz od 710 w górę a jeśli czegoś z WP8 to do Lumi 620 w górę :) Bo 610 nie polecam..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wiesz jak chcesz grac na fonie czy robic inne rzeczy to kup kompa xD A tak apropotematu to lumia . Czemu ? przejrzyste menu . Dobry do pisania sms . Wyswietlacz czuly fajnie sie pisze . Znajomi w kontaktach z fb fajny bajer . Moze z bebechami jest slabsza ale jak dla mnie lepiej da sie ja wykorzystac ;p

BUM

Opublikowano

Odpuść sobie Lumie, bo tego telefonu nie opłaca się brać za te pieniądze. (610 rzecz jasna) Strasznie wola i prawie przy wszystkim muli..

Opublikowano

Lumia 610 nie jest aż tak zła , co prawda nie chodzą niektóre appki , ale ma dobry wyświetlacz ( w swoim przedziale cenowym) aparat też nie jest zły a WP jest całkiem dobry

Bier nokie :D

1390831561-U140955.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...