Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SM

lemo220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pare pytan dotyczachych tego SponsorPay'a. Juz uzywalem przez AOL'a na us te ankiety wszystkie smieszne itp. Zarobilem jakos 60-70 SM no i teraz chcialem znowu porobic troche ale poznikalo mi duzo ankiet a na Super Rewards dostalem chyba bana ztego co czytalem w innych tematach bo ofert mi nie pokazuje a pokazywalo :/ No ale na sponsor payu niby nie bylo zle ale wiekszosc ofert juz raz uzylem i robiac 2 raz nie dostaje SM. Czy zmiana IP sprawi ze bede za ta sama oferte dostawal znowu SM? I jest jakis sposob na obejscie bana tym Anonymox'em?

Opublikowano
Czy zmiana IP sprawi ze bede za ta sama oferte dostawal znowu SM?

Powinieneś, to zależy.... ale raczej tak.

Opublikowano

Witam.

Mam pare pytan dotyczachych tego SponsorPay'a. Juz uzywalem przez AOL'a na us te ankiety wszystkie smieszne itp. Zarobilem jakos 60-70 SM no i teraz chcialem znowu porobic troche ale poznikalo mi duzo ankiet a na Super Rewards dostalem chyba bana ztego co czytalem w innych tematach bo ofert mi nie pokazuje a pokazywalo :/ No ale na sponsor payu niby nie bylo zle ale wiekszosc ofert juz raz uzylem i robiac 2 raz nie dostaje SM. Czy zmiana IP sprawi ze bede za ta sama oferte dostawal znowu SM? I jest jakis sposob na obejscie bana tym Anonymox'em?

Każde IP ma przypisane swoje ankiety, więc odpowiadając na Twoje pytanie. Tak będziesz mieć nowe ankiety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...