Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam serwer na slotex.pl i chcialbym zarzadzac z panelu jakim jest multicraft, lub zaproponujcie jakis inny panel.

Na slotex jest tanio ale nie posiadaja dobrego panelu i trzeba skakac po stronkach, prosze o pomoc.

Dam oczywiscie Lajki.

Opublikowano

Jeżeli to jest ich hosting to raczej nie ma możliwości zmiany panelu na inny.

Żeby tego dokonać musiałbyś mieć tzw. dostęp SSH co przy tym hostingu jest raczej nie możliwe.

Takiej instalacji panelu dokonasz jedynie na Vps i Dedykach z SSH.

Jeżeli tak bardzo chcesz multicraft (co wg mnie jest dziwne bo ten panel jest ...) to pozostaje ci mineserv.eu

Opublikowano

Rozumiem, bo mialem na mineserv lecz slotex jest duzo tanszy, sms 10zl i w portfelu 9zl wiec nie zdzieraja na smsach, coz jeden miesiac przeboleje :D

dziekuje za pomoc :)

Opublikowano

Jeżeli to jest ich hosting to raczej nie ma możliwości zmiany panelu na inny.

Żeby tego dokonać musiałbyś mieć tzw. dostęp SSH co przy tym hostingu jest raczej nie możliwe.

Takiej instalacji panelu dokonasz jedynie na Vps i Dedykach z SSH.

Jeżeli tak bardzo chcesz multicraft (co wg mnie jest dziwne bo ten panel jest ...) to pozostaje ci mineserv.eu

Lub craftserve.pl // dużo jest hostowni z multicraft'em :D, chociaż to jest naprawdę zbędne, profesjonaliści wszystko robią przez ssh ^^

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

nie mam dostepu do ssh :P ewentualnie RCON lecz nie mam programu do tego ;/ moze jakies propozycje ? :)

Opublikowano

Nie wgrasz żadnego panelu do administracji serwerem bez dostępu SSH czyli Root'a wtedy robisz wszystko przez program putty, ale zawsze możesz sobie poszukać serwerowni która oferuje "w standardzie" panel multicraft np mineserv.eu // craftserve.pl z tym że oni mają panel autorski który wg mnie jest dużo lepszy niż multicraft.

Mógłbym ci tu wymienić kilka paneli ale bez ssh nic nie zrobisz niestety musisz się męczyć z panelem od slotex albo zmienić hosting.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...