Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć ikonę Nashora?

Cruss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

A więc, jest to strasznie niejasno wytłumaczone, czy mógł by ktoś mi powiedzieć, jak ja zdobyć?

Opublikowano

Zagraj z kolegami PREMADE ( Musisz 5 znajomych zaprosić ) i z nimi zagrać normala.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

to sie dostaje za premade 253245831185058377418652195461509349187691262651.jpeg

a Nashora w sumie hgw... moj kolega dostal o tak a ja nie mam ;<

Nie mam pojecia od czego zalezy ...

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

to sie dostaje za premade 253245831185058377418652195461509349187691262651.jpeg

a Nashora w sumie hgw... moj kolega dostal o tak a ja nie mam ;<

Nie mam pojecia od czego zalezy ...

Ja dostałem nashora za premade a tą ikonkę miałem już na starcie.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Ja znowu na start nashora :D może losowo :)? a tej 2 nie mam w ogóle.

Nashor mi wystarczy zajebiście wygląda :D

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Cholera... aj ja znowuż ani nashora nie mam, ani mieczyków ;/

Może ktoś chętny na premade 5v5, dla zabawy, bez spin, nawet troll pickami, bo chce ikonkę dostać :D

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Jak mnie nie reportowano przez ile?

Nie możliwe, że przez 1 grę, miałem już z 10 takich, gdzie mnie nikt nie mógł zreportować, nie miał powodu.

Opublikowano

Nashora z czapką dostaje się za to jak nikt Cię nie zreportował i nie dostałeś bana przez grudzień bodajże :) (Lub przez cały rok)

Opublikowano

Z tego co wyczytałem w internecie i sam wywnioskowałem to Nashora dostają TYLKO grzeczni przywoławcze, czyli rozumiem to tak, że Ci którzy nie byli zgłoszeni w ciągu np. ostatniego miesiąca

Opublikowano

Z tego co wyczytałem w internecie i sam wywnioskowałem to Nashora dostają TYLKO grzeczni przywoławcze, czyli rozumiem to tak, że Ci którzy nie byli zgłoszeni w ciągu np. ostatniego miesiąca

Troszkę to bezsensu bo zawsze się znajdzie jakiś trol, który wyśle raport za jakąś błachostkę ;/

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Do zabawy mozna dodac : mikser38

jak dla mnie ten nashor do dupy z tym, wystarczy ze troll zreportuje cie za 1-2 ksy (teemo grales, co nie) lub inną blahostka, pare dzieci z 20 lvlem chce dostac ip wiec cigale klika z zielony przycisk, lol

mogli dać chociażby za ban, ja na swoim koncie nie mialem zadnego

Opublikowano

Nie wiem czy tak jest, trzeba by było sprawdzić.Ale myślę może że za uczestniczenie w trybunale?Nie jestem pewien co do tego, więc fajnie jak by się wypowiedziało więcej osób na ten temat.Czy uczestniczyli w ostatnim czasie, czy nie, a mają awatar.

uosv7x.jpg

Opublikowano

Nashora się dostaję, np. za Honorowego etc. A ten mieczyki, to za wejście do shop'a i tam Centrum podarunków....

wobqx.jpg
Opublikowano
Ikona Świątecznego Nashora: dostaniecie tę ikonę, jeśli nie będzie was na liście niegrzecznych dzieci Złego Mikołaja Nashora i będziecie zarażać radością podczas tego Snowdown

Cytat z oficjalnego źródła. Jest to dość niejasno napisane, ale zdaje mi się, że dostanie się za to samo co w tamtym roku 400rp, czyli za nie wychodzenie z gier.

Opublikowano

Co do premade, Vanosz na EU&NE jak ktoś chce. Nie dla ikonki tylko dla picu bo nuda.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...