Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Średnie i Umiejetnosci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W jaki sposób mogę zrobić aby do mojej broni wchodziła dana ilość bonusu "Średnie Obrażenia", np. od -50% do 50%?

To samo tyczy się Umiejętności.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Źle przeczytaliście. Sam się zastanawiałem, jak poszerzyć próg wartości średnich. Obawiam się, że to będzie zabawa w game .

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Kolega Up ma racje, ale gdyby to było takie proste to na pewno ktoś by to już opublikował na MPC. Więc jeśli ktoś się na tym nie zna , to radze się za to nie brać bo całe Game zjebiecie.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Kolega Up ma racje, ale gdyby to było takie proste to na pewno ktoś by to już opublikował na MPC. Więc jeśli ktoś się na tym nie zna , to radze się za to nie brać bo całe Game zjebiecie.

Yyy to chyba się robi kopie właściwego game, nie sądzisz?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

misc-you-dont-say-l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...