Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile zdołam wyciągnąć urki?

TheCCAY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Za kilka dni będę kupował kBota. Chciałem się zapytać. ile zdołam uzbierać uridium w godzinę na 2-4 golcem full-speed ze złotką? Ile byłby w stanie wyciągnąć urki leonkiem fs na tej samej mapie ze złotką? Pozdrawiam.

Opublikowano

z 4 k ;] a leonkiem z 7 na zlotku i szewronem ;] ja na leonku wyciagam bez zlotka 6k ;]

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

z 4 k ;] a leonkiem z 7 na zlotku i szewronem ;] ja na leonku wyciagam bez zlotka 6k ;]

Ale to pro lenkiem czy jak ?? Bo się chyba na lenova przeżuce . -.-

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Vega z generatorami ma prędkość 460, leonek zaś z bonusem ma 440 (380 + 60), więc chyba najbardziej na vedze opłaca się bocić (czy coś źle liczę)?

Opublikowano

ja mam takie konfy na leonka 1. FS, 6 lf4 na statku , 16lf4 w dronach , 4 osłonki w dronach , szewron 2. FS ,6lf4 na statku , 20bo2 w dronach ;]

ale moim zdaniem jak chcesz bic ze zlotka i nie masz tylu lf4 to wyjdzie cci tak samo jak mi mniej wiecje

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Najlepszy jest Leonovek na 1 gale

Na 2 to Goliath,Vega

Tak jak @UP nikt nie bije Leonovki bo nie opłaca się tracić ammo na 400 pd gdzie to jest 1 mordon !

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Moim zdaniem to najlepiej bocić vegą na x8 streunerki bić bo dużo kredytów i urki leci

a na 1 gali to polecam x3 boxy i simony,mordony,deva

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak ktoś bije statki dla pd to spoko

Jak ktoś ma bić statek, FE leonov dużo osłon, to po ch*ja ma się meczyc, dla takiego gowna- jak to mówia.

Ja np. Jak jest słaby leonov to bije, jak duzy to czasem walne, ale rzadko.

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...