Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenovo Z580A i3-3110M 8GB 500 GT630M 2GB

Kumpel5463

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;) Mam zamiar kupić na święta laptopa i mam pytanie co sądzicie o tym : http://allegro.pl/lenovo-z580a-i3-3110m-8gb-500-gt630m-2gb-prezent-i2863213533.html

Powiedzcie czy oplaca się i czy ta firma sie nada ;)

Głównie laptop do nauki i korzystania z internetu ale i czasem do gier wiec czekam na wasze opinie ;)

Jeśli ktoś ma LENOVO niech pisze opinie na temat tych laptopów ;))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam podobnego laptopa z taką grafiką, i powiem że taki Ci wystarczy a co do gier to Black Ops 2 chodzi mi na full przy ~50 fps

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Ta karta jest do biur... w WYMAGAJĄCE gry nie pograsz, to że BO2 chodzi na full 50FPS nic nie znaczy, bo ta gra nie ma tak słabe wymagania, że szkoda gadać.

Ile możesz wydać na laptopa?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nawet nawet. I tak, w tej cenie lepszej GPU do laptopa nie dostaniesz. Ja na podobnym grałem w Battlefield3 (rozdziałka 1366x768) na wysokich/średnich.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Lepszej grafy nie dostanie ? powalilo Cie ? :D

http://allegro.pl/acer-as7560g-quad-6gb-17-3-750gb-hd7670m-1gb-win7-i2842880766.html

Do tego lepszy proc i ma system wgrany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...