Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] League of Legends się zacina

OmgLolNoob^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po patchu w którym został zmieniony GUI, sklep (in-game) mi się cholernie zacina. Samo jego włączenie trwa 2-4s (lol się na ten czas freezuje, [dźwięk się nie freezuje] ) no i gdy już się sklep włączy to nie czuje tam zacinania się z wyjątkiem szybkiego kupienia pod rząd 2-5 hp potków. Dodam, że gra się nie zacina (ok. 50-60fps) i nawet zmiana grafiki na minimum nie pomogła. Konfiguracja mojego komputera jest dobra, spełnia wymagania lola w over 9000%. Dodam, że ze starym interfejsem nie było żadnego problemu. Mam nadzieję, że dobrze opisałem swój problem, z góry dzięki za pomoc. :)

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Moja karta graficzna to Radeon HD 6950, ustawienia w grze, chodzi ci o ustawienia graficzne? Teraz chyba mam wszystko nawet na minimum/średnich, bo sprawdzałem czy na takich też się będzie zacinać i zapomniałem zmienić.

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Nom, mi też przeszkadza trochę ten nowy patch, chcę coś na szybko w sklepie zobaczyć, ale gdy stoję na linii to nie mogę bo ktoś może mi wyskoczyć i za długo by trwało wyłączenie sklepu

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A Ja mam tak ze na moich slabych kompach nie laguje wcale, a na moim zajebistym przycina cholernie. Co jest ?!

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...