Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Heirmendinger

Explower.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawiam się nad kupnem małego mózgowca Heirmendingera,

Może ktoś podzieliłby się wrażeniami z gry i opisał nieco, jak wygląda gra, jakie są + i - tej postaci, i czy opłaca się nią kupić ?

Opublikowano

To tak ogolnie

na midzie praktycznie nie do skontrowania ,co z tego skoro przeciwnik nawet nie podejdzie a wiezyczkami pushujesz lane i odrazu ganka dostajesz.

Ogolnie dobry do gonienia przeciwnika low hp dzieki w ktore ma zajebisty range i do tego w late szczegolnie pro dmg .

Nawet jak jest jakis nafeedowany napaleniec to i tak powinien dostac w dupsko przy 2 turretach stun i w .

Ogolnie sam nic nie zrobi ale z ogarnietym teamem wygrany mecz.

Jak masz low lvl to tez go kupuj wszystkie mecze wygrane...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobrze rozmieszczone dzialka w jungli to spokojnie kill, na midzie farmi jak nikt inny, tylko trzeba wydawac na wardy bo mozna zarobic ganka. dobry range, harras z rakietek, niestety stun/blind leci strasznie wolno, ale w teamfighcie dobrze dziala, bo malo kto sie skupia na unikaniu tego.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

heimera mam, gram nim, ale za chuja mi nie idzie >.< trudny champion. easy farma, nie do skontrowania na midzie ; d

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...