Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZY DOSTANĘ BANA JEŚLI MAM PREMIUM A NIE MAM SILKÓW?

WRHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym użyć agbota server tibet, lecz nie wiem czy dostanę bana jeśli mam tylko premium na 28 dni, 0 silków, małpę.

Boję się stracić to konto, pozdrawiam.

Opublikowano

zeby nie dostac bana musisz miec dokladnie 139 silkow 2 premimy i jeden zegarek w plecaku wtedy napewno nie dostaniesz bana

a wiec tylko zainstalujesz bota na kompie i masz bana na hosta

bezsensowny topic

Opublikowano

Jeśli kiedykolwiek , kupiłeś jakie kiedykolwiek silki chociażby 50 to już masz gwarancje ze cię nie zbanuja , oczywiście nie 100 % , ja znam tylko 3 osoby które dostały bana a kupowały silki .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

@UP

Dokładnie xD

Ja w silka gram ponad 2 lata , a botuje 1,5 roku i (odpukać ) jeszcze ani razu baniaka nie dostałem . Ale ja zawsze silki kupuje .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano
Lol wystarczy że miałem 250 silków, zapisane w silks charge.

Do moda od tibii: Może wogule wykupię cały item mall.

no tak bedzie najlepiej

Opublikowano

jakos wybocilem 3x 70 botowane raczej 24/7 i nigdy banika po protu wystarczy nie rzucac sie w oczy i nie robic syfu ksujac 60 levelem mooby na 10

Lol wystarczy że miałem 250 silków, zapisane w silks charge.

Do moda od tibii: Może wogule wykupię cały item mall.

jak kolega pisze wyzej tak bedzie najlepiej

ja zawsze wykupuje takim systemem i nie dostaje bana

daje Ci do zrozumiena jestes poczatkujacą k... i , ze zawsze mozesz dostac bana nawet wykupujac 10*10^8888

Opublikowano

Mi też się wydaje tak że własnie jak będziesz kupował silki to może ale podkreślam może cię nie zbanują, masz większe szanse. Bo z moich kolegów z klasy, z 10 którzy grają zbanowanych zostało 2, i to własnie tych którzy na koncie silków nie mieli.

Opublikowano

No, ale czemu nie banują botów co np. tydzień?

Bo chcą zarobić na premium, bot zapycha serwer, ludzie się denerwują i kupują silki.

Więc bot dla Joy$$$ to najlepszy interes.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakbys mial szukac igły w stoku siana?? szukłbys??

chyba raczej nie...

Banuja stopniowo a za niedlugo na isro nie bd wogule botow... jak daja innego hackshielda... i bd pograne .

pozdro:P

Opublikowano

Jak nie bedzie botow to nikt (oprocz nubkow co wbija 30lv i przestaja expic nie mowiac juz o kupowaniu silkow) nie bedzie gral w silka bo max lv bez bota praktycznie nie ma sensu bic wiec w interesie Joya jest, aby boty do silka istnialy lolku. Inaczej gra po prostu upadnie. I oczywiscie silki maja wplyw czy Cie zbanuja, czy nie.

Opublikowano

silkroad był by znośny żeby nie te goldfarmy tylko one powodują taki crowdet normalnie był by populate

ale do tematu mojego kolegę w gildi zbanowali isrobot(nie soft) + prenium + silki

Opublikowano

Gówno prawda bot zawsze był zawsze będzie ! Nikt ci nie zrezygnuje z kury która znosi złote jajka ...

A GeyMax banuje tylko Gold Farmy ... oczywiście zdążają sie tez normalni gracze ALE TACY CO SLIKÓW NIE KUPUJĄ .

A ty Sobsoon nie pouczaj mnie , bo ty pisałeś te posty nagminnie nie tylko w 1 temacie, upominałem cię , aż w końcu sie wkurzyłem i dostałeś warna . Grasz może w silka od paru miesięcy i myślisz ze wszystkie rozumy pozjadałeś . A ja w ta grę gram ponad dwa lata i wiem co sie z czym gryzie i czego można sie po tych ryżach spodziewać .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...