Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Dyskusja) GTA V

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemq, tworze ten temat abyscie mogli podzielic sie tutaj swymi oczekiwaniami, opiniamy czy przypuszczeniami na temat gta 5. Zrąbią? Stworza najlepsza gre w historii?

Osobiscie mam wrazenie, ze nie sa do konca swiadomi, jaki cud stworzyli. W przeciwienstwie do EA rabiacego kase na wszystkim, oni wrzucili tylko 2 trailery, i strone ze zdawkowymi informacjami. Nawet fanpejdża nie ma. Zadnych gameplayow, przeciekow czy rzeczy w stylu "ea update"- oni nie podkrecaja oczekiwania i nie ujawniaja nic o grze. I to mi sie podoba, malo jest juz teraz takich wytworni z klasa!

Ale mysle ze poza jebiaca, powalajaca, fotorealistyczna grafika gra nie bedzie super. Nie bedzie takiej otwartosci jak w GTA SA, czy poukrywanych miejsc. Full realizm.. ale za to panorama zamglonego Los Santos, podczas zachodu slonca z setkami samochodow w dole- bezcenna..

A co wy myslicie?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

GTA V moim zdaniem będzie najlepszą grą przez 2,3 lata :P Ale i tam na PC będzie można zagrać za 5lat, bo wymagania tak jak w GTA IV będą nieziemskie :P

Opublikowano

Jak mowia prawde ze mapa bedzie tak duza jak polaczenie gta 4 + san andreas + liberty city, no to kuzwa czekam :D

Opublikowano

Są już pewne plotki nad wymaganiami minimalnymi czyli : procek i5 3,2Ghz , 16GB Ramu. 3GB GTX 650. Jak ja na to patrzę to aż chcę płakać :P Ale to tylko plotki.

Opublikowano

Są już pewne plotki nad wymaganiami minimalnymi czyli : procek i5 3,2Ghz , 16GB Ramu. 3GB GTX 650. Jak ja na to patrzę to aż chcę płakać :P Ale to tylko plotki.

Jeżeli te wymagania to prawda, to masakra, płakać się chcę :D

Nie mogę się gry doczekać, ciekawe Co ciekawego przygotują :)

Opublikowano

Taaa 2GB chyba nie wiesz co mówisz -.- Sam BF3 miał 16GB więc GTA V też tyle będzie miało

Chyba Ci się pomyliło z Max Payne 3, tam na max detalach wymagane 16 gb :)

@top

Mam nadzieje że wymagania nie będą ogromne i chciałbym żeby była od razu dobra optymalizacja a nie jak w IV części, gdzie trzeba było patcha później instalować. Nie mogę się doczekać realizmu tej gry ;)

Opublikowano

Ta, beka z was. Gry wymagają max 4 GB Ramu. Reszta leci od Grafiki. Wątpię, by były to takie wyjebane wymagania. Mi Max Payne 3 (przypomnę, że też od Rockstar i na nowym silniku) chodził na full. Ogólnie, oczekuję fajnej, długiej rozgrywki i kilku murzynków. Nie wiem jak sprawa będzie wyglądała z kontrolowaniem 3 postaci, bo dotychczas kontrolowaliśmy jedną. Może wypali, może nie - zależy od gustów. Jak na PC nie pójdzie, to idę grać na Xboxie ; )

he?

Opublikowano

@up

Ale wiesz tu niektorych pojebalo ;d nie ma jeszcze takiej gry gdzie bedzie chociazby minimum 4 ... taka prawda. Wszystko na 2 chodzi

Opublikowano

A ja myślę że GTA V będzie ponownie nie ciekawa.

Ponieważ nie będziemy tyć, chudnąć, itp.

Brak fryzur, tatuaży, brak siłowni.

Taki brak "osobistego rozwoju"...

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

@up Będzie o wiele więcej innych fajnych rzeczy :D

PS. @Ahonenus skąd Ty wziąłeś te 16GB ramu dla BF3 (śmiech na sali) xD

Opublikowano

@up Oj tam ale jak ktoś przywiązywał dużą wartość do właśnie tego elementu, to wiesz... ^.^

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Też mi się w San Andreas to podobało ;)

Robią coraz to nowe pierdołki :D Może to też będzie fajne :)

Opublikowano

To dyskusja o GTA, a nie o wymaganiach RAMu i battlefielda.. :P

Jeszcze zamkną za spam :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Weteran
Opublikowano

Zamykam ponieważ nie widzę tutaj dyskusji tylko głupi spam Jeśli autor chcę abym otworzył to zapraszam na pw

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...