Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Klan :]

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Myśleliście kiedyś o takim czyms? Np zakładamy taką samą koszulkę albo czape. Gadamy sobie przez skeyp, ts3 i rozpierdalamy wszystkich. Jeśli ktoś jest tym zainteresowany piszcie pw.

Opublikowano

Mam taki sam problem jak UP.. mam stary komputer, wejścia porozwalane i nie działa mi mikro , a słuchawki od głośników przypinam :c .. Raczej jeszcze w tym roku powinienem mieć nową maszynę, ale nie jestem pewien..

@Edit

Klosz13 , zaprosiłem Cię do znajomych (nick. Nestyeh)

http://www.battlefieldheroes.com/pl/player/2817496119 -> Link do profilu, jestem początkującym..

Opublikowano

Tak ja będe szefem. Najlepiej gdyby były wszystkie klasy. Nie bardzo :/ jednak zależy mi na komunikacji chyba że w ostateczności wbijesz na ts ale nie będziesz nic mówił.

Opublikowano

ale wkońcu jaką frakcją będziemy grali!!!!!!

Panowie, to nie będzie klan a jakaś pseudo grupa. Planujecie razem grać, spoko ale nie nazywajcie tego tworu klanem :)

dlaczego nie można będzie to porównać nawet do klanów w CA [jeżeli grałeś]

jak mi posty lecą w 2 godzinki 10 wohu

Opublikowano

Mówimy o BFH, nie o CA. Póki co planujecie zrobić grupę młodych graczy, którzy sądząc po poziomach postaci mają znikome umiejętności. Póki co jeszcze poznajecie grę i o cw nie ma mowy. Ja przez klan rozumiem zorganizowaną grupę, posiadającą serwer zarówno do gry jak i ten głosowy.

Opublikowano

coty ja w to gram 3 lub 4 lata z przerwami ale to jest moje gdzieś 8 konta bo tamte mi zanowali <_<

Jasne, 5 lat albo co tam 10.

Śmiem wątpić patrząc na twoje K/D czy ELO.

Opublikowano

pomysl fajny przyznam

nic do cb nie mam ale trudno bedzie wejsc tyloma ludzmi na taki serwer

probowalem z kolega i trzabylo okolo 10 minut na slota czekac :D

Opublikowano

No dobra nazwijmy tu grupką 3 osób posiadających mikro, trochę wiedzy o grze i chęć zajebistej gry zapoznania nowych kolegów, dobrych akcji teamowych....

Opublikowano

Przez własnie takich głupoli jak wy ta gra jest zjebana, mówiąc o inteligencji gracz.

GOOGLUS napisał, ze to nie będzie klan ._. Mozecie to jedynie nazwac grupką noobów :\ Załozę się, ze nawet jesli bylibyscir obok siebie w 3osoby to JEDEN GUNNER potrafiący grac by was pocisnął na luzie.

Aby powstał klan potrzebny jest:

-sewer

-ts,mumble

-doswiadczeni gracze z +1x30lvl

- MIKROFON i GŁOSNIKI/SLUCHAWKI

Opublikowano

Przez własnie takich głupoli jak wy ta gra jest zjebana, mówiąc o inteligencji gracz.

GOOGLUS napisał, ze to nie będzie klan ._. Mozecie to jedynie nazwac grupką noobów :\ Załozę się, ze nawet jesli bylibyscir obok siebie w 3osoby to JEDEN GUNNER potrafiący grac by was pocisnął na luzie.

Aby powstał klan potrzebny jest:

-sewer

-ts,mumble

-doswiadczeni gracze z +1x30lvl

- MIKROFON i GŁOSNIKI/SLUCHAWKI

Yhy właśnie przez nas jest gra zjebana nawet grać niezaczeliśmy ale już przez nas gra się tak zjebała że nikt nie gra juz. Nie bądz taki mądry było sobie poczytać wszystkie posty temacie zanim coś napisaleś.

Opublikowano

Mówimy o BFH, nie o CA. Póki co planujecie zrobić grupę młodych graczy, którzy sądząc po poziomach postaci mają znikome umiejętności. Póki co jeszcze poznajecie grę i o cw nie ma mowy. Ja przez klan rozumiem zorganizowaną grupę, posiadającą serwer zarówno do gry jak i ten głosowy.

Z multim?

Tak, to będzie ,,pseudo grupa" jak googlus pisał. By grać w klanie trzeba być zgranym na 100% [np jak ja, cyjan i mateu5z]. Grajcie sobie ale to nie wypali.

Możemy nawet zagrać: ja, cyjan i mateu5z vs Wy. Ciekawa wygrana by była ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...