Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Orianna vs Cassiopeia

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co słyszałem obydwie postacie są trudne ale po ogarnięciu bardzo mocne i tu pytanie kto lepszy ?

Opublikowano

Obie postacie dobre w Early / Mid

Cass : Harras, slow , E per 1s, passive, AoE stun/slow, dzięki passyowi nie ma problemów z maną

Ori : Problemy z maną , ogromny burst, shield, speed/slow, AoE knock.

Ja bym brał Oriannę.. ; )

Opublikowano

Też zastanawiałem się nad Orianną i Cassio, w końcu kupiłem obie :D Orianną gra mi się łatwiej, dobry harras, łatwiejsze ulti (wg. mnie), escape system też ma nie najgorszy. Bierz Orianne

Opublikowano

Cassio prawdopodobnie bedzie bardziej uzyteczna dla teamu, ulti w teamfighcie moze zmienic losy gry.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

@UP

Ale ulti orianny, też może "zmienić losy gry"

@Top

W sumie obie postacie dobre, więc kup obie, ale ja bym Ci radził na początku kupić Orianne, łatwiejsza do ogarnięcia, a jeżeli się nafeedujesz to jest MOC ! :D

Opublikowano

@up

oriana latwiejsza do ogarniecia? Dobry zart. Orianna to trudna postac. Wez traf ogarnietego gracza na midzie. Ori dopiero w late robi co chce jak bedzie miala dobra farme .

Opublikowano

Bez zastanowienie bierz Orianne. Mi żadna z postaci nie robiła problemów (Orianna również). Pograłem nią trochę i mogę śmiało polecić :)

Opublikowano

Dobrze kupie Orianne :) Dziękuje za odpowiedzi lecą lajki.

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...