Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie ma reakcji po opcji GRAJ

Kleas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty zrobiłeś, że w zakładce niestandardowe masz możliwość wyboru mapy ? :D Tam powinno być tylko Stwórz/Dołącz, lub coś z turniejem :O

Zdaję mi się, że napisanie do supportu byłoby najlepszym rozwiązaniem.

Opublikowano

ten sam problem. nie robilem zadnych podmianek w plikach. probowalem tego samego co koledzy wyzej. nic. mysle ze to wina nowego patcha. bo po aktualizacji tak mi sie zrobilo. pisalem do supportu dalem ss. narazie brak odpowiedzi. moze ma ktos jakis pomysl co z tym zrobic ? : )

Opublikowano

pewnie usunoles jakies pliki do lola i dlatego nic nie pokazuje mapek do wyboru. I dam ci rade jak nie wiesz w czym grzebiesz to lepiej nie grzep bo cos odwalisz i bedziesz mial problemy takie jak ten. Polecam jak masz szybkiego neta to sciagni lola jeszcze raz albo wez napraw blad ,ta opcja pojawi ci sie przy wlaczeniu ikony w lewym MPCym rogu jest tam przycisk do wylaczenia , zmiliazowania , oraz 2 kola zebate ktore naciskasz i jest tam "Napraw Bład" a jesli masz pytanie do teksu obok " Uwaga: Może to zająć dużo czasu" to mnie sie nie pytaj bo ci nie powiem ile to czasu zajmuje.Bylo nie grzebac w plikach i terraz masz .

Opublikowano

pewnie usunoles jakies pliki do lola i dlatego nic nie pokazuje mapek do wyboru. I dam ci rade jak nie wiesz w czym grzebiesz to lepiej nie grzep bo cos odwalisz i bedziesz mial problemy takie jak ten. Polecam jak masz szybkiego neta to sciagni lola jeszcze raz albo wez napraw blad ,ta opcja pojawi ci sie przy wlaczeniu ikony w lewym MPCym rogu jest tam przycisk do wylaczenia , zmiliazowania , oraz 2 kola zebate ktore naciskasz i jest tam "Napraw Bład" a jesli masz pytanie do teksu obok " Uwaga: Może to zająć dużo czasu" to mnie sie nie pytaj bo ci nie powiem ile to czasu zajmuje.Bylo nie grzebac w plikach i terraz masz .

Przecież napisał, że przeinstalowywał i naprawiał >.<

Opublikowano

@up

kidmod ? ykhmm... no comment ( nie zamierzasz czytac wszystkiego co autor napisal to sie nie udzielaj ;] )

@top

pisz do supportu :] innego wyjscia chyba nie ma

Opublikowano

Mam ten sam błąd gdyby się znalazło rozwiązanie z tym problemem to piszcie gg 13031952.Chce jak najszybciej znów rankedy rozgrywać ;<!!

Opublikowano

Bezsens, od kiedy w grze niestandardowej można wybierać Summoners rift, twisted treeline itp?

Nie można , To jest błąd ... który też mi dokucza .Potrzebujemy rozwiązania a nie głupich pytań.
Opublikowano

Miałem ten sam problem... nwm. czemu to ma powiązanie ale podłączyłem słuchawki/głośniki i działa.

U kogoś innego na forum głównym Lol'a było winą zrąbana karta dzwiękowa...

Opublikowano

@Up

Ze strony technicznej jest to nie możliwe ze względu na brak jakichkolwiek wymagań co do karty dźwiękowej oczywiście spotykałem się z różnymi dziwnymi rzeczami lecz to wydaje się raczej absurdalne.

Miałem podobną sytuacje w innej grze kumpel grał wszystko działało zrzucił mi na pendrive i u mnie gra nie działała było to spowodowane akurat u mnie błędem systemu operacyjnego (wymagało formata) lecz u ciebie może to być wina plików (bo ewidentnie jest to coś w plikach ze względu na to ,że widzę iż opcje są poprzestawiane) lub antyvirusa który może usuwać ci nie które pliki czy polecenia uznając je za szkodliwe spróbuj zobaczyć czy żaden wall ani antivirus nic nie nie usuwa/blokuje jeśli nie spróbuj wyczyścić rejestr odinstalować dokładnie całego lola itp itd. i zainstalować go od nowa na innym dysku jeżeli to nie pomoże to zostaje support lub format innego wyjścia nie widzę.

Ostatecznie spróbuj tak jak kolega wyżej pokombinować coś z dźwiękiem lecz szczerze wątpię ,że to coś pomoże.

Mam nadzieje ze uda się pomóc.

Napisz mi jeszcze dokładnie ile waży twój folder Lola i ile ma plików to będziemy wiedzieli czy jest to spowodowane brakiem plików.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czytalem ze wlasnie to od sterow wynika. ale jakos przez pol roku wszystko bylo wporzadku. a po aktualizacji du*a. nie mozna sobie normalnie zagrac. sprobuje stery zaktualizowac. moze to pomoze

waga LoLa: 5.37 gb

Opublikowano

Hmmm..... Tutaj zacytuje kolege z forum lol'a

Witam mam chyba rozwiazanie !!

otóz problem mi wystepował jak moja karta dzwiekowa nie była sprawna . . .

dokladnie 4 h temu kupilem nowa karte dzwiekowa i problem znikl ;))

Bynajmniej mi to pomogło powodzenia ;)

Pozdr.

Vagren

A też pisali że riot do nich pisał i pytali się o dokument tekstowy DxDiag.

Polecam ci śledzić ten temat na głównym forum lola. Nie chcę podać linka bo mogę dostać warna.

Opublikowano

Budlys

wiesz ja nie mówię ,że to jest nie możliwe lecz sam pomyśl na jakiej zasadzie karta dźwiękowa mogła by przestawiać pliki bo one sa ewidetnie przestawione.

No chyba ,że system wariuje przez tą karte i wówczas to system te pliki usuwa przestawia to chyba jedyne wyjście z tym ,że w komputerach karty dźwiękowe są zazwyczaj zintegrowane z płytą a na płytach raczej nie zdaża się ,że nie działa tylko 1 sekwencja czyli np karta dźwiękowa albo płytka działa albo nie.(A gdyby problem był z płytą wówczas komputer albo wcale by sie nie włączał albo by wariował)

P.S do założyciela właśnie daj ten pliczek tekstowy DxDiag :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...