Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zwiększyć głośność w telefonie Samsung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie :) Jak zwiększyć głośność dźwięku w Samsung? Dokładny model to Samsung Star 2.

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć, że nie potrafisz podgłośnić telefonu. I przez 2 dni nie dowiedziałeś się jak to zrobić, że aż musiałeś odświeżyć temat.

Nie nabijaj sobie postó takimi idiotycznymi tematami.

Napewno masz przyciski z boku telefonu, a jak nie masz to wchodzisz w ustawienia, bierzesz "dźwięk" i tam sobie zmieniasz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

UP @ Nie rob z kolegi takie idioty. Spisz ? czy co . Chodzi mu o podglosnienie w takim sesie zeby gral glosniej niz normalnie tuning .

Po roocie sa fajne programy na ap . Sciagaj i proboj . Albo DPS manager ;p

BUM

Opublikowano

Jarek, zabłysnąłeś wiedzą to Ci przyznam. Tak jak napisał mkkmarcin, chodzi mi o ogólne zwiększenie głośności ( nie tymi przyciskami obok )

~ Marcin, chciałbym sprawdzony program żeby nie rozwalić telefonu lub coś w nim pomieszać. Czytałem na niektórych forach, że po takich akcjach niektórym się kontakty kasowały.

45a1e9d714fa5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...