Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lockerz Usunięcia Konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce usunąc 3 konta na mam już dość tej strony bo mi jakos wyszło i zalozylem na 3x takie same dane oczywiscie od razu 0 pkt mam na kazdym pewnie za multi ale chce all od nowa i wyjebac te konta ale nie moge znalesc usuniecia a zmienic danych tez sie nie da -.- bo woogle ich tam nie ma na poaczatku dalem all dane weszlem w gre ok 30pkt i BOOM i 0 pkt i kasacja danych ale konto mam i temu chce je usunac moge ktos powiedziec jak?

fs.png

Opublikowano

Był ostatnio jakiś dzień wybaczania może ta akcja dalej trwa.Piszesz do lockerz na jakiś tam adres co zrobiłeś i ile ptz zdobyłeś i Ci usuwają.Może konto też można..

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
Był ostatnio jakiś dzień wybaczania może ta akcja dalej trwa.Piszesz do lockerz na jakiś tam adres co zrobiłeś i ile ptz zdobyłeś i Ci usuwają.Może konto też można..

nie wiem mam zle dane i tak 1 konto mam 16pkt i zle dane i 2 inne gdzie woogle nie ma danych ale były a nic nie zmienialem to nie wiem i 0pk najwyzej zostawie to tak i owale to

fs.png

Opublikowano

i tak nie dostaniesz nagrody bo tam jest 10 nagród na 100000000000000000 osób

napisz do nich po nagielsku moze cos zrobia

juz 3 tydzien czekam na nagrodę

Opublikowano
i tak nie dostaniesz nagrody bo tam jest 10 nagród na 100000000000000000 osób

napisz do nich po nagielsku moze cos zrobia

juz 3 tydzien czekam na nagrodę

ja wale to i tak nigdy w zyciu nie wygrałem nawet złotowki -.- a tym bardziej cos za friko nie dostane

na wszystko kiedys i tak zarobie;/ MOŻE

fs.png

Opublikowano

To znaczy ze jak mam te 100 punktow chce gre oni mi zabieraja punkty , a ja nie mam nagrody :O ??

Troche lipton ten lockerz a juz sie napalilem ze bede mial gierki za free :blink: