Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]PandoMediaBooster

TrolZCiebei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj jakoś zaochociło mnie do spróbowania gry League of Legends. Dużo osób u mnie w to gra, więc sobie myślę, dlaczego nie?

Pobieram instalkę, uruchamiam. Problem:"Błąd podczas instalowania Pando Media Booster.Proszę skontaktować się z Pando Media Booster w celu uzyskania pomocy". Wyskoczył mi błąd taki jeszcze raz z linkiem do pomocy http://www.pandomediabooster.com/games/help. Do punktu 6 wszystko było ok. Z pobieraniem było gorzej. Wyskoczył mi jakiś błąd sieci[Google Chrome]. Nie wiem co robić. Proszę o pomoc!

Pozdrawiam!

P.S Powiedzcie mi, czy napisać do Pando, bo nie potrafię pisać po angielsku i czy jest tam polski dział. Z góry dzięki!

Bywalec
Opublikowano

Wszystko dobrze z internetem? Z kąd pobierasz?

Masz miejsce na dysku? Spróbuj odinstalować/ usunąć to co masz i od nowa spróbować.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Masz miejsce na dysku? Spróbuj odinstalować/ usunąć to co masz i od nowa spróbować.

Ooooo LoL eXmod : " Z KĄD " h@h@

mocne.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Z internetem ok. Idzie 15 Mb/s. Z dyskiem także mam ok. 7 GB Wolnego[ na C, na D mam 9]... Pobierałem z głównej LoLa, próbowałem także wszystko odinstalowywać i niestety nic :(

Opublikowano

Lubie to, już wszystko stało się jasne czemu exmod.

Sprawdź porty, a jak nie pomoże to według mnie to coś z dyskiem jest nie tak

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...