Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie

Mam zamiara kupić samsunga galxy tab 10.1

lecz mam pewne wątpliwości, jako nie mam doświadczenia w tych tematach.

Moje pytanie jest takie, czym android 3.1 różni się od tych 4.0 ? bo widzę na allego masę tabletów z 4.0

Czy to wpływa np. na aplikacje ? że np. ja 3.1 mogą nie być takie fajne jak na 4.0 ?

i drugie pytanie dotyczące google pley, gdy np. kupię aplikacje to skąd pobierają mi oni kasę ?

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Android 3.x został ogólnie wydany z myślą tylko o tabletach, zaś wersja 4.0 jest już uniwersalna, zarówno na telefony, jak i tablety. Jest szybsza, lepsza, oferuje więcej możliwości, ale 99% aplikacji do poprawnego działania potrzebuje wersji 2.3 +, czyli na Twojej spokojnie będzie śmigać.

Drugie pytanie - w markecie płaci się głównie kartami kredytowymi (które musisz przypisać do danego konta Google), ale wykorzystywać można też tzw. karty prepaid i karty debetowe (więcej o tym tutaj).

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...