Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kBot GG

TheCCAY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Będę niedługo kupował kBota GG (po prostu nic nie wyrabiam przy tylu golcach SFE :/). Mam odnośnie niego parę pytań:

1. Licencja ma jaki okres czasu?
  2. Ile kont można na niej włączyć naraz?
  3. Gdzie kupić najtaniej, najpewniej i najszybciej?
  4. Jaka waluta jest podana na oficjalnej stronie kBota (chodzi mi o PaySafeCard, pisze tam 19.99 ale waluta już nie podana :/)?

Więcej pytań nie mam, jak sobie przypomnę to napiszę :). Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Opublikowano

1.Unlimited.

2.Jedno konto, to na które podałeś/ sam wybrałeś id.

3.Pukacz polecam.

4.Chyba euro.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

1.Unlimited / 12 lat

2.Jedno konto, to którego ID podałeś przy zakupie, za drobną opłatą zawsze możesz kupić przeniesienie licencji i przenieść ją na inne konto.

3.Kamieniarza polecam.

4.Euro.

Po kilku poprawkach w cytacie, podpinam się do tego.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Po kilku poprawkach w cytacie, podpinam się do tego.

Nie polecam kupować od tego dzieciaka kamieniarza...

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

A nie jest przypadkiem tak, że mogę włączyć bota na kilku kontach DO naraz?

EDIT: Pukacz nie masz może czasem promocji świątecznej na kBota? :P

Opublikowano

polecam costello teraz jest promocja tylko 70 dych

To ja pierdzielę taką promocję jak 700zł ma kosztować(7*10zł).

Ja bym Ci radził kupić kbota no gg, a gg robić PBDO po 1h dziennie lub samemu:P

A co do pytań to tak:

1.12 lat/bez limitu

2.Jeśli masz na jedno konto lickę to jedno(PBDO licka za taką samą kasę, a bocić możesz jakie chcesz konto, ale jedno na raz, bo masz lickę na konto z forum, a nie z DO).

3.Ivan

4.Euro(chyba)

Pozdro.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie polecam kupować od tego dzieciaka kamieniarza...

a sam u mnie kupowales :)

lepiej pilnuj swojego CNchłopaczku bo gdy ktoś bezpodstawnie mnie oczernia, ja jestem w stanie się odwdzięczyć ładnie :)

Opublikowano

lepiej pilnuj swojego CNchłopaczku bo gdy ktoś bezpodstawnie mnie oczernia, ja jestem w stanie się odwdzięczyć ładnie :)

i ty piszesz w innych wątkach, że jesteś święty i nie oszukujesz ??

sygnacu.jpg

Opublikowano

Chwileczkę, bo już nie ogarniam :P. Chcę kupić (załóźmy u Pukacza :P) kBot GG Unlimited na kilka kont, to cena tej licencji ile wyniesie? Ile wyniesie cena licencji na jedno konto? Pozdrawiam :P.

Opublikowano

Respekt przez szantaż, dobra metoda dobra....

Chwileczkę, bo już nie ogarniam :P. Chcę kupić (załóźmy u Pukacza :P) kBot GG Unlimited na kilka kont, to cena tej licencji ile wyniesie? Ile wyniesie cena licencji na jedno konto? Pozdrawiam :P.

1 licencja = 1 serwer (jednego konta)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Powiedz mi jeszcze jaka jest różnica w cenie licencji Unlimited i tej na 12 lat? Bo to chyba są te z GG i z NoGG, czy źle myślę? :P

PS: Jedna licencja = kilka kont DO na 1 serwerze? :)

Opublikowano

i ty piszesz w innych wątkach, że jesteś święty i nie oszukujesz ??

Nie oszukuje, to prawda :)

Ale jeżeli ktoś go oczernia i oskarża bez podstawnie to podejmie odpowiednie kroki.

On jako reseller ze swojego CN nic nie może zrobić.

Może zbajerować ivana, przedstawić dowody a ivan poczyni swoje.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Sprawa jest prosta: bezpodstawne publiczne oczernianie innej osoby jest prawnie niedozwolone. W takim momencie, gdy okazuje się, że jeszcze że osoba oczerniająca jest moim klientem, odebranie jej licencji zamiast wniesienie sprawy na policję jest wręcz prawem łaski z mojej strony :)

Ale i tak takich kroków sięnie podejmowałem ani nie podejmuję. Ja tylko ostrzegam

Opublikowano

Sprawa jest prosta: bezpodstawne publiczne oczernianie innej osoby jest prawnie niedozwolone. W takim momencie, gdy okazuje się, że jeszcze że osoba oczerniająca jest moim klientem, odebranie jej licencji zamiast wniesienie sprawy na policję jest wręcz prawem łaski z mojej strony :)

Ale i tak takich kroków sięnie podejmowałem ani nie podejmuję. Ja tylko ostrzegam

Tylko od kkiedy nazwanie kogoś dzieciakiem jest obrazą, powodzenia z takim czymś iść na policję :D Życzę powodzenia w życiu jeśli jak ktoś cię nazwie dzieciakem to ty wyjedziesz mu z takim tekstem :D

sygnacu.jpg

Opublikowano

Tylko od kkiedy nazwanie kogoś dzieciakiem jest obrazą, powodzenia z takim czymś iść na policję :D Życzę powodzenia w życiu jeśli jak ktoś cię nazwie dzieciakem to ty wyjedziesz mu z takim tekstem :D

powiedzialem oczernianie a nie obrazanie :|

naucz sie czytac pukacz

Opublikowano

powiedzialem oczernianie a nie obrazanie :|

naucz sie czytac pukacz

no to nawet jeśli oczernianie to nazwanie dzieciakiem nim jest ?? A co do zaczepek, że jestem pukaczem mam to w nosie bo niektórym się nie przemówi dla mnie mogę równieź być ali babą albo alladynem...

sygnacu.jpg

Opublikowano

Pójdziesz na komisaria i co powiesz?Że jestes dilerem bota do darkorbit i ktos cie oczernia na forum w sposob wyrazenia sie do ciebie w stosunku do wieku?Wysmieja cie;]Co do mieszania w cn kazdy kto zakupil licencje ma do niej dostep i cofnac jej nie mozesz wtedy mozna by to okreslic jako wyłudzenie mienia i nikt nie bedzie patrzyl ze to bot do gry czy cokolwiek innego ;] ta rozmowa nie ma sensu.Pozdraiwam PS. Szanujcie sie bo w ten sposob jak ostepujecie swiadczycie tylko o wlasnym mniemaniu niskim.Kamyk zastanow sie nad tym co piszesz.Pukacz po co to komentujesz?Szkoda nerwó Panowie.Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...