Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Dobra współpraca

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje championa, który dobrze będzie współpracował dobrze z Alistarem na bocie. Zależy mi bardziej na szybkości i sile ataku oraz o szybkim przemieszczaniu się. Za pomoc daje lajki.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Polecam Xin-Zhao duże dmg , skill na szybkość ataku i regenerację skilli , jeśli dokupisz krwiste miecze +attack i speed , i dobrze współpracuje z Alistarem . ;p

+ Duże DMG

+ Dobry passyw

+ Dobre combo !

+ Ogólnie dobre skille

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

@up od kiedy xin na bota z alim? -,-

Popieram przedmówcę, draven to dobry wybór (trzeba ogarnąć toporki).Jednak od siebie polecam ezreala:

-dmg z q

-flash w skillach

-dmg z flasha

-dobre ulti

-as z pasywa

-as dla kolegów z teamu (w)

Opublikowano

Ja na razie z AD carry mam zakupioną tylko vayne i grałem 2 mecze z ali na bocie. Bardzo dobrze nam się wspołpracowało :) Więc na moje newbowskie doznania polecam vayne do ali.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Dla Alistara wg mnie najlepszy hest Blitz. Niema on dużej szybkości i dmg ale jak Blitz kogoś złapie i wybije w góre a potem alistar zrobi to samo to za każdym razem kill

Opublikowano

Ezreal i Corki jako postaci które nie mają CC, potrzebują supporta który je ma, a alistar sprawuje się w tej roli dobrze. Obie postaci mają blinka, co jest bardzo przydatne dla ad carry. Ezreal ma ulti które uratuje twojego turreta, zestealuje dragona czy zmieni teamfighta i nieziemski harass na linii. Corki natomiast ma tons of aoe damage i jednego z najdłuższych dashy/blinków w grze. Coś jak ulti shyv.

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

@UP

Panu już dziękujemy.

@Topic

Polecam Ashe, masa CC, w early dobre dmg (o krytykach nie wspomnę) i dobry AS

no niekoniecznie to ma nawet sens ali do jungli blitz na supporta i potem wspolpraca zajebista tyle cc...

@top ezreal(ja tam go nie lubie ale jest mobilny ), vayne (op late ) , corki(tak jak wyzej kolega pisal duzy dash) ,draven(dobry as i buff do ms ) i graves(malutki dash +80% as....)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...