Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Opłacało się tego laptopa?

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak za taką kasę to raczej tak, tylko czy grafika ma pamięć własną czy przydzielaną z RAMu.. Bo pewnie to drugie. Jak ma win7 to jak go odpalisz usługi zoptymalizuj żeby mniej ramu zjadał.

Opublikowano

Miałem dać znać, no to tak, bateria trzyma 5 minut i grafa jest inna : Mobile Intel? 4 Series Express Chipset Family.

Ale koleś spisywał dane z acera 5730 z strony a tamten sie różnił i dlatego się pomylił i przelał mi 65zł, bo tyle miał, zadość uczynienia.. :P Więc laptopa i tak tanio wyrwałem, jakies 470zł.

Opublikowano

Miałem dać znać, no to tak, bateria trzyma 5 minut i grafa jest inna : Mobile Intel? 4 Series Express Chipset Family.

Ale koleś spisywał dane z acera 5730 z strony a tamten sie różnił i dlatego się pomylił i przelał mi 65zł, bo tyle miał, zadość uczynienia.. :P Więc laptopa i tak tanio wyrwałem, jakies 470zł.

W takim wypadku niezła wtopa. To 65zł bym mu zwrócił i podał numer konta, gdzie ma z powrotem przelać pieniądze... . Przy tym, co podałeś notebook zupełnie się nie opłacał.

No i jeszcze ta klawiatura... kolejne kilkadziesiąt złotych w plecy.

Na tej integrze nie odpalisz nic poza przeglądarką internetową, nawet o niektórych starszych grach >2005r. możesz zapomnieć. Ogólnie cała seria 4 to kicha.

// Tylko Ty go licytowałeś :D. Nie wydaje Ci się to nadal podejrzane ? :P

Opublikowano

W takim wypadku niezła wtopa. To 65zł bym mu zwrócił i podał numer konta, gdzie ma z powrotem przelać pieniądze... . Przy tym, co podałeś notebook zupełnie się nie opłacał.

No i jeszcze ta klawiatura... kolejne kilkadziesiąt złotych w plecy.

Na tej integrze nie odpalisz nic poza przeglądarką internetową, nawet o niektórych starszych grach >2005r. możesz zapomnieć. Ogólnie cała seria 4 to kicha.

// Tylko Ty go licytowałeś :D. Nie wydaje Ci się to nadal podejrzane ? :P

No lipa trochę jest na nim, nawet cs się tnie hehehehe, ale olać to. Chciałem laptopa do przeglądania i do oglądania filmów, olać.

Opublikowano

zawsze możesz zwrócić, powód masz towar jest niezgodny z opisem aukcji i nie dostałeś to co wylicytowałeś, proste zostałeś oszukany

ok 200 zł wynosi różnica w cenie z grafiką dedykowaną

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No tak, ale patrzcie na to, zwróci mi te 430zł, ja bym musiał zapłacić jeszcze raz za przesyłke 20zł + oddać mu te 65zł to już 365zł , za klawe da łem 75zł, teraz dostałbym za nią np 60zł, to już dość dużo bym stracił ;/ Teraz to mi się nie opłaca :PP Olać to, mam PC'ta do gier, na laptopie przeglądam różne rzeczy,czytam itp, więc całkiem ładnie się sprawuje, nic nie laguje, filmy w hd itp.;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...