Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]fiora- zapomniana champion?

pan legacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio wcale jej nie spotykam chyba skin mial jej pomoc osiagnac grywalnosc a tymczasem poszlo to w przeciwna strone! czy to wada postaci? czy tez gracze nie lubia nauczycieli dlatego oburzyli sie nowa skorka fiory, ja jako dobry gracz fiory uwazam ze jest op co sadzicie o tym

Opublikowano

30% graczy kupilo skin do fiory tylko dla szpanu i gralo nia przez pierwsze 7 dni a potem sie znudzila, fiora jest slaba bo tiamaty dostaly chyba nerfa czy cos i teraz sie pikcuje tylko teemo riven morgana kassadin itd wiec tu nie ma miejsca dla takich postaci, poza tym fiora ma malo skilli atakujacych przez co stala sie ostatnia bardzo slaba na tej metcie

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Gość ArronBaDo
Opublikowano

postac po pierwsze wymaga skilla, trzeba ogarnąć skillshoty, bo nie zawsze trafia się z Q, czasem tak nie trafie, ze trafiam na creepa, więc muszę ćwiczyć

po 2 nie jest taka zapomniana, w końcu ja nią gram i trenuje skillshoty, ostatnio zrobiłem na niej nashora i powiem wam, że bardzo dobrze się sprawdza jak grałem niestandardową.

a i można też zrobić 5 tiamatów, bo się stakują z ultem i mamy pentakilla od razu

Gość ArronBaDo
Opublikowano

haha jaki oszukaniec buduje 5 tiamatow i nashora! przeciez bez butow nie mozna grac w league of legends hahah nordic 0 elo????

mam 500 elo, ale kurwa te noob teamy cały czas mi się trafiają...

pewnie już bym mial 1500+

a buty są dla frajerów, nie opłaca się ich robić, wole zainwestować w tiamat i zrobić pentakilla z ulta

Gość ArronBaDo
Opublikowano

grałem fiorą, ALE RIOT MNIE WKURIWŁ BO TIAMATY SIĘ JUŻ NIE STAKUJOM!!

NIE STAKUJĄ SIĘ ?!

kurwa, to co ja robie...

widze, że musze tera robić hydry ;/ a one są droższe, żeby to szlag... całe życie w niewiedzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...