Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy program do romozwy w czasie grania...

rafichu8i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Jaki najlpesyz program do grania w metina i rozmawiania ale zeby nie lagowal.. Skype/ts3 laguje

2.Pytanie... Jesli mam wiece wolnego mijesca na dysku systemowym to szybciej chodzi???

Opublikowano

Polecam TS2.

A co do 2giego pytania to zalezy to glownie od sprzetu jakiego masz.No jezeli masz zawalony dysk to wolniej chodzi ale jezeli nie to róznica bedzię niezauważalna gdybys zwolnił miejsca.

Polecam looknac ten temat jeżeli chcesz przyśpieszyc kompa i zmniejszyc lagi w metinie:

http://www.mpcforum.pl/topic/658514-tutzmniejszamy-lagi/

Opublikowano

Ja używam, najczęściej Vantrillo do cs'a i metina nie laguje i nie ma z nim problemów.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

teamspeak3 najmniej lagujje ;p

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Team speak 2 , VT? o czym wy piszecie ? Najlepszy program to skype , nie tnie , masz pewność że nikt ci nie wbije do rozmowy jak na TS'ie lub vt.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Team speak 2 , VT? o czym wy piszecie ? Najlepszy program to skype , nie tnie , masz pewność że nikt ci nie wbije do rozmowy jak na TS'ie lub vt.

Autor napisał, że ts3 i skype mu laguje.. ;c

#top

dalej pozostaję przy vt 2.1.4

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

@2Up Skype zabiera najwięcej ramu. Ja i ty możemy np. tego nie odczuć ale np. kumpel który ma starszego kompa już ma z tym trochę problemy.

Opublikowano

AHA

skype, z tych najbardziej lagguje, wysyla on duza ilosc pakietow + rozbudowany interfejs dorzuca troche laggow

chyba vt bedzie najlepsza opcją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...