Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] teemo, czy to zapomniana postać?

Azcrim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie widzę go na żadnym ze swoich rankeduch, wiec chyba coś jest nie tak?! kurcze! ja zawsze pickuje teemo nawet jak mam lastpicka a nikt inny nim nie gra!!! what a hell?!

sprawdza się jako supporter i ad carry, na moim 1200 elo wyśmienicie sprawdza się tesz na mid pod AP :)

trinity super item jako pierszy, ząbik naszora ^^ jako drugi, POLECAM ^^:D

Opublikowano

no ja tez go rzadko widuje, pamietasz jak duo gralismy na twoim 200 elo a potem sie wybijales na 500-700, etc? to wtedy teemo w ogole tez nie bylo, a teraz jak patrze to tez nie ma, moze po prostu po nerfie jest super slabeusz?

@down

reported za offtopuh

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

no chyba to prawda, a może po prostu ludzie są unskilled i nie umieją grać? :)

teemo to postać skillowa mojm skromniutkim zdaniem

wymaga rozstawiania grzybów na linia w umiejętnym sposobie

trudno ją opanować jak dla mnie

dopiero po 500 meczach zagranych tomenikiem ^^ opanowałę go do perfekci :D

Opublikowano

co do unskilled to sie zgodze, tak ludzie nie ptorafia nim grac, bo ida nim na topa i padaja od enemy a potem feed i przegrana gra... ile razy tak mialem, a jak np dajesz na ad carry albo mida to zwykle wygrywalem i to teemo nas carrował

4to7r2K.png

Opublikowano

A ja osobiście widuję Teemo dość często, i w dodatku mój kumpel gra wyśmienitym AP/AS Teemo - również na TT.

Jako support? Z maksowaną oślepiającą może coś wyciągnie ale tak to jest raczej słaby porównaniu do innych typowych supportów.

Jeśli chodzi o popularność, to wynosi ona średnio 8-10%

Dla porównania : Darius 16% i Viktor - 1% (xD)

Na dobrą sprawę dość ciężko go gdzieś wpakować. Na midzie jest niszczony przez wiele postaci (osobiście z Teemo na midzie nigdy nie miałem problemó, np. taką Anivią). Na topie zwykle buduje się go pod bruisera - co nie jest tak zabawne jak Teemo AP. NA supa też niezbyt, bo potrzebuje jednak tej farmy i killi, aby być straszny.

wikmk9.jpg

Gość ArronBaDo
Opublikowano

A ja osobiście widuję Teemo dość często, i w dodatku mój kumpel gra wyśmienitym AP/AS Teemo - również na TT.

Jako support? Z maksowaną oślepiającą może coś wyciągnie ale tak to jest raczej słaby porównaniu do innych typowych supportów.

Jeśli chodzi o popularność, to wynosi ona średnio 8-10%

Dla porównania : Darius 16% i Viktor - 1% ( xD)

Na dobrą sprawę dość ciężko go gdzieś wpakować. Na midzie jest niszczony przez wiele postaci (osobiście z Teemo na midzie nigdy nie miałem problemó, np. taką Anivią). Na topie zwykle buduje się go pod bruisera - co nie jest tak zabawne jak Teemo AP. NA supa też niezbyt, bo potrzebuje jednak tej farmy i killi, aby być straszny.

nie umiesz w internety... wyjdz !

żeby nie dostać %.

Teemo jest jak dla mnie średni, da się nim grać nawet na jungli, normalnie to idę na linie do 6 lvla, a później na jungle jak mam grzyby.

Wtedy ownie całą junglę, stawiam grzyba pod blue i on pada w sekunde, tak samo jak wychodze na ganka, leci stun na przeciwnika, później slow i zabijam go z truki, a jak trzeba to dobijam ultem

Opublikowano

Teemo jest dobrą postacią, większa ilość graczy już pewnie ma swoich faworytów i uważają ze Teemo już nie jest dla nich, według mnie to jest bardzo dobra postac i jak sie kupi dobre itemy i skille rozda dobrze i jeszcze runy do tego to kosa :D

Opublikowano

teemo to słaba postać bo bez feeda to potem nic nie robi w pozostałej części meczu

@up WTF??? po 1. ząb mashora a nie zomb a po 2. nigdy nie widziałem ad carry z tym itemem

Opublikowano

@MrKret :D

ahahahaahhaaha

ja zawsze ownię na alejach :)

wystarczy zrobić tak zwane "szrom shield" :D

czy jakoś tak xD

widziałę taki film ale zapomniałem nazwa :P

zomb naszora to main item na teemo :)

Gość ArronBaDo
Opublikowano

teemo to słaba postać bo bez feeda to potem nic nie robi w pozostałej części meczu

@up WTF??? po 1. ząb mashora a nie zomb a po 2. nigdy nie widziałem ad carry z tym itemem

pewnie masz za małe elo, każdy szanujący się gracz robi nashora na ad carry.

dostajesz dużego bursta i każdy pada na hita

Opublikowano

wtf zomb nashora? co za analfabeta, kaleczy jezyk

co do teemo to tez go ostatnio nie spotykam, nawet streamerzy przestali zakladac jego czapke, moze juz sie przygotowali na to ze zostanie usuniety z gry?

Opublikowano

wtf zomb nashora? co za analfabeta, kaleczy jezyk

co do teemo to tez go ostatnio nie spotykam, nawet streamerzy przestali zakladac jego czapke, moze juz sie przygotowali na to ze zostanie usuniety z gry?

wydaje mi sie ze to dobra okazja ze bedzie christmas temo hat i dzieki temu znowu zaczna nim grac bo nowu dostanie buffa na swieta...

4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...