Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] ezreal - zapomniana postać?

Darkkaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

duzo grywam ezrealem ale na moim elo nikt go nie pickuje, co myslicie, czy nowa meta go zabila? wedlug mnie on ma teraz najmniejsza popularnosc

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Przestan trollowac :D

Aby nie bylo off top

Nie nie jest zapomniany na moim 50elo czesto go pickuja

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Gość ArronBaDo
Opublikowano

racja, racja. teraz już nie daje na jungli rady, a jak kiedyś biegałem nim i zbieralem kille, to wyglądało to mniej więcej tak:

biegne na blue, później z 2 lvlem biore stuna, biegne na ganka i zbieram first bloda, później kupuje nashora jak na każdym ad carry, później warmog dla wytrzymałości, a w late to w ogóle jest rozpierdol, jak siepne ultem, podrzucam wszystkich, leci stun i mój support go zabija.

Teraz niestety tak nie ma, jungla jest o tyle silniejsza, że mogę tam iśc co najwyżej Blitzcrankiem, ale on teraz też jest troche zapomiany powiem wam ;/

Opublikowano

ezreal stal sie zapomniany po tym jak jego legendarna skorka zaczela kosztowac 3250 rp!!! kto normalny kupi go za taka cene!!!!

riot zachowal sie bardzo niekulturalnie no i strzelil sobie samoboja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...