Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Swiateczny event

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o tym evencie ? Mi osobiscie sie bardzo podoba ale zbytnio go nie ogarniam :P moze ktos wytlumaczyc mi to bo nie znam ang zbyt dobrze.

Przypominam jest to temat do dyskusji

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

JP jest całkiem przyjemne ;p Fajnie że są śnieżki w miastach i kto chce może się naparzać ^^

Instancja dzisiaj będzie robiona także zdam relacje :D

Ogółem jestem zadowolony bo naprawdę atmosfera świetna !

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

No to tak. O 19:00 pojawiają się nowe dungi. Są dobre, ale monotonne i nie opłaca się ich wykonywać bo długo trwają i słabe rewardy później lecą. Więc polecam raz każdy zrobić (aktualnie dostępne w Divinity, Grove i Cytadeli). Najlepszym świątecznym zarobkiem jak ktoś umie grać jest robienie JP. W godzinkę z 1,5g można się spokojnie dorobić. Inne rzeczy jak robić to tylko do achievementów bo nie są one jakoś super zachęcające jak np. śnieżki w GW1. Czyli event do grindowania JP jak dla mnie. Jak ktoś chce więcej info o tym jak szybko sie dorobić na JP to piszcie na PW.

Guild Wars: Seranthon Akimaru Guild Wars 2: Ascalonian Assassin League of Legends PBE: Shinurike

34378.png

◊◊ METAL FAN ◊◊

Opublikowano

No to tak. O 19:00 pojawiają się nowe dungi. Są dobre, ale monotonne i nie opłaca się ich wykonywać bo długo trwają i słabe rewardy później lecą. Więc polecam raz każdy zrobić (aktualnie dostępne w Divinity, Grove i Cytadeli). Najlepszym świątecznym zarobkiem jak ktoś umie grać jest robienie JP. W godzinkę z 1,5g można się spokojnie dorobić. Inne rzeczy jak robić to tylko do achievementów bo nie są one jakoś super zachęcające jak np. śnieżki w GW1. Czyli event do grindowania JP jak dla mnie. Jak ktoś chce więcej info o tym jak szybko sie dorobić na JP to piszcie na PW.

W którym momencie te eventy są długie ? 5 os 80lvl i robimy to w jakieś 20-30 min bez żadnego problemu ^^ z opłacalnością to może faktycznie gorzej, ale jakoś jeszcze nie gram dla farmy tylko zwiedzam ten piękny świat *.*

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...