Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ravia.eu #4 - Tream vs. metiny 70, 85 i 90 + ulepszanie zatrutego

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka z racij ze zaczynam swoja gre na ravii wojem body powiedz mi po ile chodzi drop z hematow na dzien dzisiejszy oraz czy oplaca sie zarabiac w m2 na metinach (co oplaca sie z nich sellac)

pytam bo nie ograniam serwera

Z gory dzieki i masz LIKE !

Opublikowano

w m2 nie opłaca się bo dużo nobstwa, a wbijesz większy lv i masz drop pudelek 7 ksiąg z metków 85+, hematy po 900k sztuka

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

w m2 nie opłaca się bo dużo nobstwa, a wbijesz większy lv i masz drop pudelek 7 ksiąg z metków 85+, hematy po 900k sztuka

moze i tak ale to na czym mam zarobic na malym lvl bo jakos musze sie ubrac na red las i wbic sobie aure miecza na P a kamyki duchowe po 280 kk widzialem

Opublikowano

moze i tak ale to na czym mam zarobic na malym lvl bo jakos musze sie ubrac na red las i wbic sobie aure miecza na P a kamyki duchowe po 280 kk widzialem

pierw idź tam z aurą byle na m1 + buff, będziesz wolno klepał ale powoli się dorobisz.

jak dobijesz G to lajtowo zejdą metki + buff, a na P to już w ogóle kosa.

@topic

Ładny filmik, oglądałem każdy z ravii. ;)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

pierw idź tam z aurą byle na m1 + buff, będziesz wolno klepał ale powoli się dorobisz.

jak dobijesz G to lajtowo zejdą metki + buff, a na P to już w ogóle kosa.

@topic

Ładny filmik, oglądałem każdy z ravii. ;)

Dzięki bardzo ;p

Nie zarabia się na metinach, bo to najbardziej powszechne. Lepiej pojsc np na medale, nie koniecznie na trudny loch, mozna poulepszac, mozna na dt sie wybrac.

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Bardzo mi się podoba twoja seria, lecz gdy będą dłuższe odcinki to się nie obrażę xD.

Tym się różnię od innych osób co nagrywają ravię, że ja nagrywam przygody mojej postaci, czyli rozwój, wypady, metki bossy itd, a nie pseudo let's play. Oczywiście jak jest co nagrać to ja nagrywam, ale nie mogę zapewnić, że każdy odcinek będzie długi, bo nie ma co nagrywać. Sam wiem, że chodzenie po m1, lub 10 min gadania+2 min fabuły filmu to jest nudne, a ja aż tak dobrze nie jestem rozwinięty na postaci, żeby wprowadzać dodatkowe bajery do serii takie jak pojedynki. Narobię eq i skili, to będzie materiał i odcinki będą częściej się ukazywać i będą dłuższe. Poza tym , ja zacząłem nagrywać późno i cały postęp był nierejestrowany filmami, a tego była by masa :P Trochę szkoda, ale trudno ;p

btw.

dodam, że dla mnie ważne jest, aby materiał był interesujący a nie tylko na odwał, lub żeby "tydzień był z głowy". Nagram rzadziej ale chociaż będzie co oglądać ;p

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Każdy kto grał na Ravii wie gdzie jest sensowny zarobek...a jest w m1 - psy m2 - dzikusy i oczywiście dropisz hematy to jest jedyny dobry zarobek...ewentualnie jak dorobisz się to red las i sellać pd...Ktoś może powiedzieć o trudnym lochu ale 1spot na 4ch?

Inaczej nie zarobisz na ravii taka prawda.Grałem tam wbiłem 77 2x P 1xG1 i cały czas jeb.. psy ewentualnie m2 dzikusy.

d85312efd2f27.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...