Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WW] High Jump/ Big Jump mod

Math123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś znajdzie niech wstawi tu linka do downloadu. Lub jeśli ktoś umie zrobic takiego moda niech da mi instrukcje. BŁAGAAAAAM

Opublikowano

Na czym polega ten mod?

Przy naciśnięciu odpowiedniego przycisku skaczesz wyżej, czy domyślnie na spacji?

Mogę owy napisać.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Z moda:

setcvar("jump_height", 128);

setcvar("jump_slowdownEnable", 0);

setcvar("jump_spreadAdd", 512);

setcvar("jump_stepSize", 64);

A więc musisz dodać do configu:

set jump_height "128"

set jump_spreadAdd "512"

set jump_stepSize "64"

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Oj działa, działa, tylko że do configu po stronie serwera musisz to dodać.

Jeżeli wpisanie w konsole /rcon set jump_height "128" zwróci ci cokolwiek, to znaczy że robisz to źle!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

set jump_height "128"
set jump_spreadAdd "512"
set jump_stepSize "64"

Do cfg serwera ?
Jeżeli do cfg to nie działa.

Opublikowano

To znaczy, że czynisz coś źle. Powiedz krok po kroku co robisz oraz wklej cfg.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzewam kluske, ale moda neie zrobisz wpisując tylko polecenia, musisz miec dodatkowe pliki chodzące po stronie serwera, samo cfg nic nie zrobi, chyba że w singlu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...