Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spore kosmiczne przygody-włącza się normalna gra.

witek71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam dziwny problem z grą spore.Kupiłem sobie spore,spore śmieszne i straszne,spore kosmiczne przygody. I zaczołem instalować po koleji. Najpierw Spore potem spore śmieszne i straszne i potem kosmiczne przygody. wszystko działa odpalam grę z ikonki SporeApp.exe (ikonka z dodatku nie z podstawki) gra się odpala i co?! odpala się jako normalne spore niema tego dodatku.tak jak by była to normalna gra.

CO ROBIĆ?!

Szkoła jest jak więzienie.Aby się wydostać potrzebny jest klucz.

A tym kluczem jest WIEDZA.

Opublikowano

Spróbuj jeszcze raz na spokojnie to wgrać. Może pominąłeś jakiś krok :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Spróbuj włączyć przez inny dodatek lub podstawę. Wszystkie dodatki zainstaluj tam, gdzie jest zainstalowana podstawa (ta sama partycja).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

2 razy to instalowałem :/ dodam że kiedyś mi działało wtedy miałem pirata ale teraz mam oryginał.

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Już sobie poradziłem więc tak skasowałem i zainstalowałem na nowo kosmiczne przygody ALE jak zapytało mnie o lokalizacje to tam automatycznie była wybirana taka: C:/Program Files/Electronicts Arts/Spore/Spore_EP1 i myślałem że jest dobrze ale usunołem końcówkę Spore_EP1 i okazało się że zadziałało :P.

Więc jeszcze raz mówie : Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...