Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Audio od MoCreatures

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mianowicie mam problem z mocreatures. Chodzi o to ze wczesniej normalnie dzialaly dzwieki nowych zwierzat, potworow itp. A gdy dzisiaj wlaczylem minecraft nie ma tych dzwiekow.Wie ktos jak to naprawic? Update minecraft nie moge zrobic poniewaz gram takze na 50 innych modach na raz i nie chce tracic configow, oraz modow zainstalowanych do minecraft.jar. Czekam na odpowiedzi oraz pozdrawiam

~paxXxQ

mca.png
Opublikowano

Hmm.. A masz zainstalowany AudioMod ? Jest on wymagany do dźwięków w mo. Poprostu może teraz co Ci się skopało i te dźwięki się wyłączyły...

Jeżeli pomogłem to bardzo się Ciesze

Pozdrawiam

~ESSuTv

Opublikowano

Hmm.. A masz zainstalowany AudioMod ? Jest on wymagany do dźwięków w mo. Poprostu może teraz co Ci się skopało i te dźwięki się wyłączyły...

Jeżeli pomogłem to bardzo się Ciesze

Pozdrawiam

~ESSuTv

Oczywiscie ze mam zainstalowany AudioMod, naweto do /mods i .jar, nawet robilem re-instal audio moda i mo creatures. Niestety nic nie pomoglo ;//

Czekam na dalsze propozycje ;P

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...