Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od nowego patcha mam masakryczne lagi.

Ping mi skacze 1-3 kreski i tak ciągle.Nawet przy 3 kreskach są lagi.

Format był robiony/reinstal.

Jakieś pomysły?

A i dodam że myszka w grze strasznie zamula.

Opublikowano

Przeskanuj system antyvirem po czym go wyłącz, użyj GameBoostera, przeczyść komputer CCleanerem.

@2Down Nic nie mówiłeś, że znasz takie odpowiedzi więc próbuje pomóc :)

Opublikowano

a) Game Booster - bardzo ciekawy program, który pozwala na defragmentację gry, optymalizacji systemu, poleca dobre sterowniki, wyłącza zbędne programy, przyspiesza grę oraz pełni funkcję Frapsa (podaje FPSy, pozwala screeny i filmiki)

B)cFosSpeed - również dobry program, który analizuje łącze i ping oraz stara się je maksymalnie optymalizować. Pomaga on przy słabych połączeniach sieciowych, redukować lagi i zwiększać ping

c) Antywirus obciąża system, zatem wyłączenie w czasie gry go pomaga zwiększyć wydajność

d) Słyszałem ostatnio, że puszczanie muzyki przez Windows Media Player, w czasie gry poprawia jej płynność. Sprawdziłem ten ten sposób i jest całkiem przydatny

e) Po włączeniu gry przed naciśnięciem "Start Game", wciskamy Ctrl+Alt+Del, klikamy PPM w plik "CombatArms", po czym klikamy "Przejdź do procesu". Klikamy PPM w zaznaczony proces (CombatArms.exe) i wybieramy opcję "Ustaw priorytet" na "Powyżej normalnego". Wykonana czynność powinna przyspieszyć włączanie się gry

f) Po zalogowaniu do gry, wciskamy Ctrl+Alt+Del i wykonujemy dalsze polecenia z punktu "e" (z tym, że plik będzie nosił nazwę "Engine.exe"). Wykonana czynność powinna zwiększyćć płynność gry.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Przeskanuj system antyvirem po czym go wyłącz, użyj GameBoostera, przeczyść komputer CCleanerem.

Takie podpowiedzi to już znam..(Troche w tym dziale jestem........)

a) Game Booster - bardzo ciekawy program, który pozwala na defragmentację gry, optymalizacji systemu, poleca dobre sterowniki, wyłącza zbędne programy, przyspiesza grę oraz pełni funkcję Frapsa (podaje FPSy, pozwala screeny i filmiki)

B)cFosSpeed - również dobry program, który analizuje łącze i ping oraz stara się je maksymalnie optymalizować. Pomaga on przy słabych połączeniach sieciowych, redukować lagi i zwiększać ping

c) Antywirus obciąża system, zatem wyłączenie w czasie gry go pomaga zwiększyć wydajność

d) Słyszałem ostatnio, że puszczanie muzyki przez Windows Media Player, w czasie gry poprawia jej płynność. Sprawdziłem ten ten sposób i jest całkiem przydatny

e) Po włączeniu gry przed naciśnięciem "Start Game", wciskamy Ctrl+Alt+Del, klikamy PPM w plik "CombatArms", po czym klikamy "Przejdź do procesu". Klikamy PPM w zaznaczony proces (CombatArms.exe) i wybieramy opcję "Ustaw priorytet" na "Powyżej normalnego". Wykonana czynność powinna przyspieszyć włączanie się gry

f) Po zalogowaniu do gry, wciskamy Ctrl+Alt+Del i wykonujemy dalsze polecenia z punktu "e" (z tym, że plik będzie nosił nazwę "Engine.exe"). Wykonana czynność powinna zwiększyćć płynność gry.

Ciężko zrozumieć,że mam tak po nowym patchu..Antywirus nic tu nie robi.A to puszczanie muzyki to bardzo głupie i mało realne.xD

Opublikowano

Spróbuj mi zadziałało Antywirus też spróbuj !

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

P Adrianie .

Takie bajki u mnie nie przejdą .

np .pkt F).zabawny jesteś .

Przy 7 to jest nie możliwe.

Powtarzam jeszcze raz DZIEJE MI SIĘ TAK PO NOWYM PATCHU.

Opublikowano

ładna kopia z forum konkurencyjnego.... To samo było słowo w słowo

Link na dowód

http://combatarms.pl/viewtopic.php?f=9&t=200

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...