Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Z zakładaniem Konta oraz Przy Włączaniu WarRocka

Sheejked

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Włączanie WarRocka

Siema gdy włączam WarRock.exe to wyskakuje mi strona http://en.warrock.nexoneu.com/ zamiast Launcher. Włączalem plik WRLauncher i się zatrzymuje ciągle przy 2%.

Pomożecie prosze was DAJE +

2.Zakładanie Konta

2 dni temu założyłem konto na WarRock.net i do dzisiaj nie przyszła wiadomość z aktywacją

mam konto na gmail.com w spamie nic nie mam a dobrze wpisalem e-mail.

Pomóżcie prosze was DAJE +

Opublikowano

w tym momencie robisz niepotrzebny spam

1.Siema gdy włączam WarRock.exe to wyskakuje mi strona http://en.warrock.nexoneu.com/ zamiast Launcher.

Wyskakuje ci to ponieważ otwierasz plik który cię tam przenosi otwórz i przenieś sobie na pulpit plik o nazwie "WRLaucher" który znajduje się w folderze z grą lub możesz wejść do gry poprzez właśnie ich stronie gdzie musisz się tam zalogować a potem po prawej stronie kliknąć duże PLAY.

2.Włączalem plik WRLauncher i się zatrzymuje ciągle przy 2%.

Wyłącz antywirusa na 1h możliwe że blokuje ci patch. Nie pamiętam za bardzo ale czy przypadkiem nie wyświetlają się procenty przy patchu ?

3.2 dni temu założyłem konto na WarRock.net i do dzisiaj nie przyszła wiadomość z aktywacją

mam konto na gmail.com w spamie nic nie mam a dobrze wpisalem e-mail.

Spróbuj założyć konto jeszcze raz na innym koncie wpisz wszystko poprawnie aż cię nie przeniesie na stronie do zweryfikowania konta.

Jeśli nadal nic nie przyjdzie to pozostaje czekać cierpliwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...