Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z serwerem moim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo prosze was o pomoc. mam swój prv serwer na hamachi i wgrałem na czyste pliki serwerowe od m c n c c . c o m gotowce od http://www.mpcforum....riv-exp-normal/

[by RyKoX v2]

i gdy wpisuje komende /etc/rc.d/.... i potem /start to wybieram do włączenia tylko ch1 to się serwer odpala i czasami jest napis connection refused czy coś takiego .. i wyświetla błąd jakiś typu... channel99 ./start.sh błąd czy coś takiego

i teraz gdy loguje sie do gry wpisuje błędne passy to wyskakuje że zly login lub haslo czyli serwer dziala. a gdy wpisuje poprawne passy to pisze zostaniesz połączaony z serwerem i loga do wyboru serwera i ch ....! mam clijent by rykox v2. W portmapie wszystkie porty są na zielono jest ich ponad 30 chyba ii zmieniłem ip na 25.104..... .100 więc powinno być dobrze.... Prosze o pomoc i przepraszam że pewnie zły temat ponieważ nie znam się na forum.... :) (na serwerach znam się dobrze już miałem kilka razy dedyka itp)

PS:przepraszam za błędy ort itp .. ponieważ jestem dyslektykiem :) .

Pozdro all!

Opublikowano

Up skad Ty takie info bierzesz z poradnikow? czy tutoriali.. Kazde pliki serwerowe po wypakowaniu maja jakies game, nie spotkalem sie jeszcze z takimi ktore by nie mialy a siedze w tym od 2004 roku

@Down a czy ja napisalem ze w Edycji plikow? czy ogolnie w Metinie? > O_o

Poza tym nie pisz takich glupot nikt jeszcze nie udostepnil plikow bez game nie kazdy jest takim pro elo znawca jak Ty i nie kazdy potrafilby wgrac game..

Pzdr.

Daj mi link do nich jak znajde w nich byle jakie game to Cie wysmieje ;>

Czekam.

Ps: Jakie to Pliki : Terenza? Niesmialego?,Raina?,Sherera,shitiego?,Badara? kogo? KozyKoxa?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

@up

Nie wszystkie pliki serwerowe mają w sobie game itp . Ci którzy wrzucają pliki czasami nie dają game , aby te pliki były lżejsze lub po prostu żeby właściciel tych plików mógł sobie dobrać właściwe dla siebie game . Więc nie pisz mi tutaj , że nie ma takich plików .

@edit

Na przyszłość . Jak coś robię lub pomagam nie korzystam z tutoriali

;)

@edit2

Siedzisz w tym od 2004r .... ? hahah pierwsze pliki na tym forum były Rain'a czyli 2006 lub 2008 . Nie pamiętam , ale na pewno nie od 2004 . Hahaha

:D

@up

Ty napisałeś , że nie widziałeś takich plików serwerowych , które nie miałbyby game , a siedzisz w nich od 2004 r. To uważaj co piszesz ... I tak , są pliki na mpcforum , które w sobie nie mają game i auth

;)

@up2

Nie chce mi się szukać , bo nazwy nie pamiętam kogo to były , bo czasu i tak nie mam , ale zobaczysz , żę będzie w tym dziale jeszcze nie jeden temat ,że serwer nie chce odpalić , bo nie ma w nich plików auth i game

;) i nie wiem czy przypadkiem też DB :)

@edit

Proszę , poczytaj kilka postów , ale kluczowy jest 6 post . Przeczytaj dokładnie .

http://www.mpcforum.pl/topic/525472-problem-game-no-fund/

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...