Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2Bob - parę pytań.

Gruby98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Najpierw chciałem się przywitać, ponieważ jestem nowy na forum.

-Zacząłem grać na PLu na S26 (po kilku miesiącach przerwy) chciałem grać bez botów itp. ale myśle k***a każdy tutaj ma bota, to co ja nie będe miał?! ;D

-I mam parę pytań odnośnie bota M2Bob

1. Czy muszę instalować jakieś obejście HS żeby zainstalować bota? (Jeżeli możecie podeślijcie jakiś temat z instr. instalacji i konfiguracji bota)

2. Czy jeżeli będe bota używać na 2 kontach (tyle chyba można w wersji FREE), to gdybym dostał bana to czy moje 3 konto na którym NIE będe używał bota też zostanie zbanowane (dojdą przez IP czy cuś ;D)

3. Czy M2Bob zawiera jakiegoś KeyLoggera czy coś?

4. Czy wogóle opłaca się bocić na PLu jeżeli tak to proszę o podanie tematu z jakimiś sposobami na zarobek

5. Czy jeżeli 2 postacie pracują na bocie to mogę włączyć 3 postać bez bota?

6. Czy w M2Bob jest DH?

7. Jeżeli ktoś z was używa tego bota na S26 to niech napiszę ile już używa i czy dostał bana na jakiejś postaci.

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi ;) Pozdrawiam!

Opublikowano
1. Czy muszę instalować jakieś obejście HS żeby zainstalować bota? (Jeżeli możecie podeślijcie jakiś temat z instr. instalacji i konfiguracji bota)

2. Czy jeżeli będe bota używać na 2 kontach (tyle chyba można w wersji FREE), to gdybym dostał bana to czy moje 3 konto na którym NIE będe używał bota też zostanie zbanowane (dojdą przez IP czy cuś ;D)

3. Czy M2Bob zawiera jakiegoś KeyLoggera czy coś?

4. Czy wogóle opłaca się bocić na PLu jeżeli tak to proszę o podanie tematu z jakimiś sposobami na zarobek

5. Czy jeżeli 2 postacie pracują na bocie to mogę włączyć 3 postać bez bota?

6. Czy w M2Bob jest DH?

7. Jeżeli ktoś z was używa tego bota na S26 to niech napiszę ile już używa i czy dostał bana na jakiejś postaci.

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi ;) Pozdrawiam!

1. Bob automatycznie blokuje HS.

2. To zależy, ale raczej wszystkie konta powiązane są blokowane.

3. Nie, dlaczego ?

4. Opłaca się, ale tematu nie chce mi się szukać, wpisz w szukajce "jak zarobić mt2"

5. Nie mam pojęcia.

6. Też nie wiem, raczej nie.

7. [.]

Opublikowano

1. M2Bob, sam blokuje HS'a.

2. Wydaje mi się, że jak ktoś cie zablokuje to jedno konto. Ale jak poleci od HS'a to wszystkie.

3. Nie, jest w 100% bezpieczny.

4. Jak dla mnie, najlepszym zarobkiem jest Fish Bot.

5. Raczej tak, ale nie jestem pewien.

6. Nie

7. Wszystko zależy od szczęścia, raz dostaniesz bana pierwszego dnia a raz po miesiącu...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...