Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opłaca się przechodzić z East na West?

lucass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat. Po którejś z kolei grze z tzw. "trollami", którzy szczycą się tym, że idą pod wieże i giną myślę nad transferem na West.

Jeśli ktoś stąd gra na Weście, byłbym wdzięczny za opinie i dobrą radę.

aaa

Opublikowano

Juz lepiej jakbys zrObil sobie nowe konto

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Masz w ogóle 30 lvl? Jeśli nie to graj na eascie, w końcu się trochę poprawi.

Jeśli masz 30 lvl i wpadłeś w elo hell i teraz myślisz ,że przejście na westa pomoże ci wyjść z elo hell, no to się grubo mylisz, na zachodzie też są trolle i raczej nikt nie będzie cie carrował.

Opublikowano

Wybierasz pomiędzy trollami z Polski i Rosji a trollami z Turcji. Tych pierwszych można przynajmniej powyzywać

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Krótko i na temat. Po którejś z kolei grze z tzw. "trollami", którzy szczycą się tym, że idą pod wieże i giną myślę nad transferem na West.

Jeśli ktoś stąd gra na Weście, byłbym wdzięczny za opinie i dobrą radę.

Przeszedłem wczoraj z West na East i szczerze mówiąc poziom jest taki sam, jedyne co zauważyłem to większą ilość polaków.

Niczym więcej się te serwery nie różnią, legendy natomiast głoszą że powyżej 2000 elo lepiej grać na West.

Opublikowano

Wg . mnie przenosic na westa sie oplaca tylko na 30 lv na rankedy . Tak to nie ma sensu , jesli chcesz miec slabszych graczy , to graj na Eascie , ale jak chcesz miec lepszych , ogarnietych i wgl to radzilbym ci sie przeniesc na westa .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wg . mnie przenosic na westa sie oplaca tylko na 30 lv na rankedy . Tak to nie ma sensu , jesli chcesz miec slabszych graczy , to graj na Eascie , ale jak chcesz miec lepszych , ogarnietych i wgl to radzilbym ci sie przeniesc na westa .

a co, na twoim 1300 elo juz mniej "trolli" jest niz na east?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

ze slabszymi graczami to chyba latwiej wygrac co nie?

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Skoro ten temat zalozyles, napewno nie masz wysokiego elo, wiec moge ci powiedziec odrazu ze nie ma sensu sie przenosic bo nic nie zyskasz, raczej tracisz friend liste. West jest fajnieszy dopiero na +2k bo gra tam topka i streamerzy, tyle. Gram na obu serverach wiec wiedze mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...